add_box Акушерство Алергологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Косметологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Оксфорд Медікал Чернівці» — одне з регіональних представництв передового медичного центру, який співпрацює із найбльш досвідченими спеціалістами різних медичних напрямків. Персонал клінікі орієнтований на інноваційні технології лікування, серед яких перевагу віддають малоінвазивним методам.
В клініці працюють хороші лікарі, було дуже усе охайно, чисто, сподобалось відношення лікарів та безболісно було проведене обстеження. Рекомендую
Алла 19 Лютий 2025
В клініці раніше вже була, зверталась не перший раз. Я дуже вдячна лікарю урологу, прийом був комфортний, дуже приємно було знаходитися, все було дуже ввічливо. Лікар дуже уважний, спокійний. Дуже сподобався прийом і лікар. Надалі планую звертатися в клініку ще
Крістіна 11 Лютий 2025
Досить комфортно було у клініці, всі досить привітні, як лікарі, так і медперсонал, на всі мої питання, надали відповіді. Все чудово було у цій клініці, візит добре пройшов.
Євгенія 06 Грудень 2024
В клініку зверталася не перший раз, уважні лікарі, ввічливий й відповідальний персонал, візит пройшов супер. Все було дуже уважно, залишилися дуже позитивні враження. Надалі буду звертатися в клініку ще
Надія 18 Листопад 2024
Клініка подобається. Не вперше вже користуюся медичними послугами даної клініки, тут є все необхідне для чудового обслідування свого здоров'я.
Євгеній 12 Листопад 2024
Я задоволений прийомом у лікаря та обслуговуванням, дякую.
Кіра 01 Вересень 2024
Була на консультації у Неміш Ірини Любомирівни, візитом я залишилась дуже задоволеною, бо лікарка була уважною, докладно усе пояснила та лікування прописане нею, допомогло.
Світлана 25 Липень 2024
Усе відбулось дуже швидко, без очікувань, вчасно, зручно. Усе сподобалось.