Тетяна Валентинівна ендокринолог, дієтолог вищої категорії. Проводить консультативний прийом пацієнтів з 10-ти років. Розробляє індивідуальний план обстеження та лікування, призначення та корекцію інсулінотерапії.
Лікар консультує з дієтології.
Тетяна Валентинівна діагностує та лікує ендокринні захворювання, хвороби паращитоподібних залоз (гіпо- та гіперпаратиреоз; аденома паращитоподібної залози), цукровий діабет, предіабет, ускладнення цукрового діабету, гестаційний діабет, метаболічний синдром,
хвороби надниркових залоз, хвороби гіпоталамо-гіпофізарної системи, нецукровий діабет, пухлини гіпофіза, ожиріння, порушення менструального циклу, синдром полікістозних яєчників, гіперандрогенію, тощо.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами. Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Лікар-ендокринолог, дієтолог. Займається діагностикою та лікуванням ендокринних захворювань, корекцією маси тіла. Розробляє авторські програми з корекції і закріплення ідеальної маси тіла.
Людмила Анатоліївна є прогресивним фахівцем в області гастроентерології та ендоскопії. Займається веденням пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, скринінгом раннього раку шлунково-кишкового тракту. Володіє методиками визначення хелікобактерної інфекції, ph-метрії.
Лікар-ендокринолог, лікар-дієтолог, має досвід ведення хворих ендокринологічного, диєтологічного, гастроентерологічного, пульмонологічного, кардіологічного профілю.