Акушер-гінеколог, має вищу категорію, фахівець в області акушерства, УЗД органів малого таза. Практично 30-річний досвід роботи дозволяє надавати ефективну допомогу кожній пацієнтці, яка звертається до даного фахівця.
Акушер-гінеколог виконує діагностику та лікування всього спектру гінекологічних захворювань, включаючи дисгормональні порушення у жінок будь-якого віку, полікістоз яєчників, передменструальний синдром, міому матки. У повному обсязі спеціалізується на оперативному акушерстві та гінекології
Спеціаліст з більш ніж 20-річним досвідом працює з пацієнтами, у яких спостерігаються: еректильна дисфункція, чоловіче безпліддя, аденома передміхурової залози та ін. Захворювання на тлі порушень роботи ендокринної системи. Проводить всі необхідні процедури
Лікар Ольга Пастернак є дитячим кардіологом та спеціалістом з ультразвукової діагностики у Львові. Вона має понад 17 років досвіду та спеціалізується на ехокардіографії (УЗД серця), нейросонографії, а також УЗД органів черевної порожнини. Лікар займається діагностикою та лікуванням таких станів, як стенокардія, ішемічна хвороба серця, серцева недостатність та інші. Вона приймає пацієнтів із народження.
Ольга Пастернак закінчила Львівський медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю педіатрія в 2003 році. Вона пройшла додаткове навчання з неонатології, дитячої анестезіології, ультразвукової діагностики, педіатрії, дитячої кардіології та інтервенційної кардіології
Доктор Адаменко Є.Б. займається прийомом і веденням дітей з патологіями перинатально періоду, синдромами гіпо- та гіпердинамії, епілептичними станами, тиками, проблемами психомовного та рухового розвитку, відхиленнями в роботі вегетативної нервової системи та ін.
Лікар ультразвукової діагностики. Виконує УЗ діагностику органів черевної порожнини, УЗД серця, УЗД артеріовенозної фістули, УЗД щитовидної і паращитовидної залози. Працює над написанням кандидатської дисертації
Постійно займається професійним розвитком та самоосвітою, проходить тематичні семінари та майстер-класи, навчалась УЗД судин у провідних спеціалістів на базі Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова та Українського науково-практичного центру ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин.
Починала практику у Національному науковому центрі радіаційної медицини. У подальшому мала широку практику у гінекологічних дослідженнях, динамічному спостереженні онкохворих пацієнтів.
Лікар УЗ-діагностики, проводить УЗД дослідження роботи щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, органів малого таза, чоловічих і жіночих статевих органів і УЗД судин головного мозку.
Спеціалізується на лікуванні безпліддя (програми ЕКЗ), гінекологічних хвороб, діагностиці та лікуванні запальних процесів органів малого тазу, кольпоскопії та біопсії шийки матки, ендометрія. Проводить ультразвукову діагностику: органів малого тазу, щитоподібної залози, молочної залози, органів черевної порожнини, а також малоінвазивні оперативні втручання – ехогістеросальпінографія, радіохвильова диструкція шийки матки, лазерна вапорація шийки матки. Естетична гінекологія – плазмоліфтінг, лазерне омолодження, філери. Лікар приймає дітей з 16 років, зі згодою батьків.