Роман Валерійович спеціаліст в області урології та хірургії. Проводить УЗ-дослідження, катетеризацію сечового міхура, інстиляцію сечового міхура, комплексне обстеження при ЗПСШ та операції при патологіях: варикоцеле, фімоз, кіста придатка голівки яєчка, коротка вуздечка та ін.
Олександр Солодовник - лікар першої категорії з більш ніж 13-річним досвідом роботи, висококваліфікований фахівець. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, органів малого таза, щитовидної залози, молочних залоз. Володіє всіма сучасними методиками УЗД досліджень, в тому числі при патологіях жіночої статевої сфери
Лікар уролог-андролог, спеціалізується на лікуванні урологічних, андрологічних і сексологічних захворювань, а також апаратному лікуванні простатиту. Крім того, проводить лікування ЗПСШ (мікоплазмоз, хламідіоз, уреаплазмоз).
Олена Володимирівна має спеціалізацію по ультразвуковим дослідженням, а також по терапії. Лікар Гладенкова проводить ультразвукові дослідження органів малого таза (абдомінальної), серця, нирок, лімфовузлів, печінки, м'яких тканин, молочних залоз і ін.
Денис Петрович є фахівцем з ультразвукового дослідженням. За допомогою цієї процедури діагностує захворювання органів малого таза, простати, органів черевної порожнини, молочних залоз, нирок та інших.