Інна Олександрівна займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Є членом асоціації превентивної та антиейджинг медицини. Веде прийом дорослих пацієнтів
Лікар-гастроентеролог, ендоскопіст, терапевт. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні функціональних розладів стравоходу, хронічних гастритів різної етіології, захворювання підшлункової залози, дисбактеріозу кишечника, виразкового коліту, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки та ін.
Лікар-терапевт, УЗ-фахівець, займається діагностикою та лікуванням різних захворювань органів черевної порожнини, дихальної та серцево-судинної систем.
Юлія Василівна — лікар-терапевт загальної практики, яка протягом багатьох років лікує дорослих. Вона має 11-річний досвід роботи з вагітними жінками. У роботі завжди з турботою ставиться до здоров’я своїх пацієнтів, а в лікуванні застосовує лише високоефективні методи діагностики та профілактики
Лікар терапевт, який спеціалізується на лікуванні захворювань верхніх дихальних шляхів (риніт, ларингіт, аденоїдит, синусит, тонзиліт, фарингіт і ін.), А також екстрагенітальної патології.
Терапевт, реабілітолог, фахівець з моделювання та медичної корекції фігури. За допомогою сучасних методик допомагає пацієнтам знизити вагу, а також підкоригувати фігуру, здійснює безін'єкційна кисневу мезотерапію, антицелюлітні програми, гірудотерапію і ін.
Висококваліфікований фахівець, в коло професійних інтересів якого входить проведення функціональної діагностики і лікування патологій різнобічного походження, зокрема простудних захворювань і порушень серцево-судинної системи.