Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог-терапевт Калюк Валерія Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу. Валерія Ігорівна проводить професійну гігієну порожнини рота, герметизація фісур. Приймає дорослих та дітей с 6 років.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-терапевт Білак Діана  Віталіївна на Doc.ua
Діана Віталіївна - стоматолог-терапевт. Проводить гігієну порожнини рота, реставрацію зубів, пломбування кореневих каналів, відбілювання, композитні реставрації. Лікар займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, захворювань ясен.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Гаврилова  Анастасія  Олексіївна на Doc.ua
Стоматолог-терапевт загального профілю, спеціалізується на лікуванні захворювань зубів і ясен. Проводить професійну гігієну порожнини рота, відбілювання, протезування та видалення зубів.
Лікар Стоматолог-терапевт Онищук  Роман  Владимирович на Doc.ua
Роман Володимирович - лікар стоматолог-терапевт. Спеціалізується на проведенні професійної гігієни ротової порожнини, відбілюванні зубів, профілактиці та лікуванні карієсу, ендодонтичного лікування, встановлення коронок та керамічних накладок, художньої реставрації зубів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Нарін Максим Олександрович на Doc.ua
4.1
Лікар першої категорії
Чому я працюю лікарем? Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Марченко Роман Володимирович на Doc.ua
4.1
Лікар першої категорії
Чому я працюю лікарем? Завжди докладаю багато зусиль в технічних та естетичних аспектах моєї роботи, а також до побудови гарних стосунків лікар – пацієнт. Прихильник мультидисциплінарного підходу в стоматології. Я багатозадачний, комунікабельний та вмію працювати в команді. Мені подобається навчатись та постійно покращувати свої професійні навички
Лікар Стоматолог-терапевт Бреус Аліна Олександрівна на Doc.ua
4.0
Чому я працюю лікарем? Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
Лікар Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Грамащук Юрій  Олегович на Doc.ua
4.0
Особисті якості лікаря: Безболісне та якісне надання стоматологічних послуг. Комплексний персональний підхід до кожного пацієнта. Зможе знайти розв'язання стоматологічної проблеми. Лікар постійно вдосконалює свої знання, відвідує курси та семінари. Знайде підхід та надасть допомогу пацієнтам, в яких є страх до стоматологічного лікування. Знайде спільну мову з найвимогливішими пацієнтами
Лікар Стоматолог-терапевт Зінець Денис Васильович на Doc.ua
4.0
Чому я працюю лікарем? Я працюю лікарем-стоматологом, бо мене захоплює можливість допомагати людям покращувати якість їхнього життя через здоров'я ротової порожнини. Я обрав цю професію, бо вважаю, що здорова усмішка — це не лише питання естетики, але й впевненість у собі, комфорт у спілкуванні та важливий аспект загального здоров'я.
Лікар Стоматолог, Ендодонт, Стоматолог-терапевт Порохнавець Валентина Василівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Валентина Василівна – досвідчений лікар-стоматолог терапевт, стоматолог, ендодонт.Веде прийом дорослих та дітей від 6 років