Мирослав Костянтинович спеціалізується на терапевтичному лікуванні, поєднуючи точність, сучасні технології й індивідуальний підхід до кожного пацієнта. У своїй роботі використовує стоматологічний мікроскоп, що дозволяє проводити діагностику та лікування з максимальною точністю, зберігаючи здорові тканини зуба та забезпечуючи прогнозований довготривалий результат. Лікар працює відповідно до принципів доказової стоматології, обираючи сучасні методики з доведеною ефективністю, а головним пріоритетом вважає здоров'я зубів, комфорт пацієнта та досягнення функціонального й естетичного результату, який зберігається на роки.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я лікар-стоматолог-терапевт із 3-річним досвідом роботи. Спеціалізуюся на сучасному лікуванні карієсу, відбілюванні та професійній профілактиці стоматологічних захворювань. Для мене важливо не лише досягти якісного клінічного результату, а й створити для пацієнта атмосферу довіри та комфорту. Постійно підвищую кваліфікацію, вдосконалюю практичні навички та працюю відповідно до сучасних міжнародних протоколів лікування.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Осьмак Світлана Сергіївна лікар-стоматолог-терапевт вищої категорії, стоматолог-ортопед приймає в Kravchenko Medical Centre. Віддана своїй справі і якості результату, швидко і ефективно лікує захворювання ясен та слизової у дітей та дорослих, в т.числі Аір-Флоу, Вектор. Карієс та його ускладнення, запалення нервів зубів (пульпіти та періодонтити) лікує з використання сучасних девайсів. Лікар фахово протезує на імплантах, відновлює живі зуби вкладками, накладками, коронками, вінірами. Реставрацію зубів робить з використанням цифрового WAX UP, друку на 3Д принтері прогнозованої роботи.