Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог-терапевт Сидоренко  Аліса  Юріївна на Doc.ua
Аліса Юріївна - стоматолог терапевт. Спеціалізується на лікуванні карієсу та його ускладнень, ендодонтичному лікуванні зубів з мікроскопом, профілактиці стоматологічних захворювань, лікування некаріозних уражень проведенні реставрації зубів та інше.
Лікар Стоматолог-терапевт Білоусова  Інна  Михайлівна на Doc.ua
Інна Михайлівна - спеціалізується на дитячій стоматології. Проводить безболісну комп’ютерну анестезію, профілактику стоматологічних захворювань, лікування карієсу та його ускладнень, лікування некаріозних уражень порожнини рота: ерозій емалі, клиновидних дефектів. Добра та уважна лікарка, чудово знаходить мову з дітьми.
Лікар Стоматолог-терапевт Курилех  Людмила  Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікування карієсу та його ускладнень: пульпіту, періодонтиту, профілактикою стоматологічних захворювань: герметизація фісур, озонотерапія, флюоризація, лікуванням некаріозних уражень порожнини рота тощо. Людмила Анатоліївна також проводить реставрацію зубів, ендодонтичне лікування кореневих каналів із мікроскопом.
Лікар Стоматолог-терапевт Грабовська  Світлана Євгеніївна на Doc.ua
Спеціалізується на дитячій стоматології. Займається профілактикою та лікуванням стоматологічних захворювань у дітей від 1 року. Зубна фея всіх малюків, адже лікарка знаходить підхід навіть до дітей, які не хотіли взаємодіяти з стоматологами раніше. Після знайомства з Світланою Євгеніївною малюки запитують в мам про наступний візит, адже скоріше хочуть лікувати зуби в тітоньки Світлани.
Лікар Стоматолог-ортопед, Стоматолог-терапевт Резніченко Оксана Георгіївна на Doc.ua
Оксана Георгіївна – лікар-стоматолог терапевт, лікар-стоматолог ортопед
Лікар Стоматолог-терапевт Хромова Ольга  Ігорівна на Doc.ua
Ольга Ігорівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить профілактика стоматологічних захворювань, лікування карієсу та його ускладнень: пульпіту, періодонтиту, лікування некаріозних уражень порожнини рота: ерозій емалі, клиновидних дефектів тощо. Також лікар виконує реставрацію зубів, ендодонтичне лікування, шинування зубів.
Лікар Стоматолог-терапевт Фірстов Юрій  Сергійович на Doc.ua
Юрій Сергійович - спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить лікування каналів зубів під мікроскопом, розпломбування раніше лікованих каналів зуба будь-якої складності, реставрацію зубів.
Лікар Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Раченко Яна Сергіївна на Doc.ua
Яна Сергіївна проводить весь комплекс заходів по терапевтичному лікуванню патологічних процесів ротової порожнини. Спеціаліст володіє найбільш досконалими методиками ефективного усунення каріозного процесу, відбілювання і гігієни.
Лікар Стоматолог-терапевт Шагієва  Інна  Володимирівна на Doc.ua
Інна Володимирівна - стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист. Перелік послуг лікаря включає апаратне відбілювання, пломбування, реставрацію зуба, дитячу стоматологію та гігієнічне чищення.
Лікар Стоматолог-терапевт Поплавець  Богдан  Петрович на Doc.ua
Богдан Петрович - стоматолог-терапевт. Займається лікуванням каналів зубів під мікроскопом,вилучення зламаних інструментів, штифтів із каналів, закриттям перфорацій зуба. Також проводить розпломбування раніше лікованих каналів зуба будь-якої складності, лікування новоутворень на зубах та інше.