Олександр Олександрович спеціалізується на терапевтичній та ортопедичній стоматології. Займається лікуванням гінгівіту, карієсу, пародонтиту, періодонтиту, пульпіту, стоматиту. Проводить протезування, імплантацію, діагностику за допомогою Wax-up, відбілювання зубів та ін.
Кирило Сергійович - спеціалізується на терапевтичній та ортопедичній стоматології. Проводить естетично-функціональне протезування, ендодонтія під мікроскопом, лікування карієсу, відбілювання зубів та ін.
Олексій Володимирович спеціалізується на загальній та ортопедичній стоматології. Веде прийом пацієнтів від 18 років. Виконує протезування зубів. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту та ін.
Стоматолог-ортопед, гнатолог. Заступник гол.лікаря клініки CRB clinic
Спеціалізується на лікуванні дисфункції СНЩС, лікуванні бруксизму, тотальному протезуванні.
Працює в цифровому протоколі
Володіє всіма сучасними техніками знімного і незнімного протезування зубів, встановлює імпланти. Спеціалізується на лікуванні і естетичній корекції дефектів зубного ряду (відколи, дефекти емалі, недосконалість форми зуба, щілини між зубами та ін.) Допомагає повернути зубам якісну естетику і функціональність без болю, з мінімальними витратами часу.
Лікар-стоматолог із глибокою підготовкою в ендодонтії, хірургії, ортопедії та функціональній стоматології. Учасник численних курсів і програм в Україні та за кордоном, зокрема у Віденській школі VieSID. Спеціалізується на комплексному підході до діагностики й лікування з урахуванням гнатології, оклюзії та сучасної цифрової стоматології.
Олександр Олександрович - фахівець в ортопедичної стоматології: терапія зубних каналів, зняття травми твердих тканин зубів і пульпи, відновлення, протезування зубів тощо.
Стоматолог-ортопед. Проводить лікування та протезування під мікроскопом, спеціалізується на складних естетичних реабілітаціях (виправлення форми і кольору — вінірами). Протезує на імплантатах, лікує бруксизм, нейром'язову дисфункцію щелеп, патологічну стертість зубів, дисколорит зубів, втрату жувальної ефективності