Доктор Мішура займається стоматологічним лікуванням пацієнтів дитячого та підліткового віку, професійно володіє різними техніками художньої реставрації емалі, лазерними технологіями в стоматології.
Лікар проводить терапевтичне лікування зубів та ясен у дорослих, професійну гігієну порожнини рота, чистку зубів Airflow, художню реставрацію зубів, незнімне протезування, знімне протезування, протезування на імплантах.
Лікар спеціалізується на ортопедичній стоматології. Враховує індивідуальні особливості пацієнта для досягнення максимальних цілей та найвищого результату лікування
Основним напрямком діяльності лікаря є лікування і профілактика карієсу різного ступеня вираженості і його ускладнень - періодонтиту і пульпіту. Використовує в роботі сучасні матеріали, лікарські засоби та анестезуючі препарати, що дозволяють комфортно перенести неприємні медичні процедури. Проводить ендолікування.
Чому я працюю лікарем? Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії.