Лікар спеціалізується на ортодонтії, ортопедичній стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, діагностику та лікування порушень прикусу знімною (пластинки і трейнери) і незнімної (брекети) апаратурою, міокорекцію за допомогою ЛФК. Веде прийом для дітей і дорослих від 3-х років
Георгій Григорович — головний лікар клініки Сверстюка, лікар-стоматолог вищої категорії, ортопед. Спеціалізується на терапевтичній стоматології, протезуванні, атравматичному видаленні зубів та інше
Головний лікар клініки. Ортопед, хірург, терапевт. Лікар-стоматолог вищої категорії. Постійно навчається і удосконалює професійні навички.
Спеціалізація: естетичне протезування, вініри, встановлення церконієвих коронок.
Блискуче володіє всіма видами зйомного і незйомного протезування. При відновленні анатомічної форми зубів використовує технології з максимальним збереженням твердих тканин зубів. Увага до деталей, комплексний підхід до лікування, розуміння важливості естетичного аспекту протезування дозволяє Ірині Юріївні домагатися максимального результату.
В'юницький Віктор Іванович - стоматолог-ортопед, лікар вищої категорії. Проводить протезування на імплантатах різних систем; вільне читання рентгенограм, ОПТГ, КТ; знімне та умовно знімне протезування на імплантатах із різними видами фіксації протезу; протезування за повної відсутності зубів; виготовлення бюгельних протезів будь-якого ступеня складності
Аскарі Салем Алі - фахівець з ортопедичної стоматології, засновник та ідейний натхненник стоматологічної клініки Демарк. Виконує всі види протезування, протезування на імплантатах, займається установкою вінірів
Лікар-стоматолог, стоматолог-ортопед, стоматолог-хірург з 20-річним досвідом роботи. Проводить консультації пацієнтів та складає плани лікування в дуже складних клінічних ситуаціях.
Стоматолог-ортопед. Спеціалізується на протезуванні, загальній стоматології, пародонтології, лікуванні дисфункції СНЩС, бруксизму. Досвід роботи у цифровому протоколі