Катерина Ігорівна займається виправленням естетичних порушень форми, кольору зубів. Доктор проводить тотальну реабілітаціію пацієнтів з частковою, повною і вторинною адентією.
Олег Миколайович спеціалізується на естетичній стоматології і протезуванні на імплантатах. Головний лікар клініки Лара Дент. Проводить терапію зубів, кореневих каналів, естетичне лікування зубних рядів. Займається протезуванням за допомогою коронок, вінірів, вкладок, протезів
Лікар стоматолог. Спеціалізується на загальній стоматології, проводить терапевтичні, ортопедичні та хірургічні маніпуляції. Займається лікуванням кореневих каналів. Володіє технікою знімного і незнімного протезування.
Олександр Олегович спеціалізується на хірургічній стоматології. Проводить видалення зубів різного ступеня складності, імплантацію зубів, кісткову пластику і пластику м'яких тканин порожнини рота, операції синус-ліфтингу.
Точність в деталях. Моя місія – дарувати ідеальну естетичну усмішку та відновлювати комфортну жувальну функцію, щоб ви могли почуватися впевнено у будь-яких життєвих ситуаціях.
Дмитро Васильович спеціалізується на лікуванні карієсу на різних стадіях, установці пломб. Проводить художні реставрації зубів, протезування коронками, накладками, вінірами.
Професійно виконує діагностику захворювань зубів і порожнини рота, терапевтичне і ендодонтичне лікування, при необхідності - максимально якісне протезування будь-якої складності. Регулярно відвідує національні та міжнародні виставки, конференції, лекції, майстер-класи за фахом.
Лікар-стоматолог загальної спеціалізації. Має 11 років практичної роботи в приватних стоматологічних клініках. Спеціалізується на художній реставрації та протезуванні зубів, застосовуючи металокераміку і металеву кераміку. При терапевтичному лікуванні проводить лікування каріозних і некаріозних уражень зубів. Також спеціалізується на відбілюванні зубів в клінічних умовах
Стоматолог-ортопед Голубенко Леся Миколаївна виконує всі види незнімного протезування, в тому числі із застосуванням безметалевої кераміки на основі діоксиду цирконію і пресованої кераміки e.max. Займається протезуванням на імплантатах, реставрацією, суцільнокерамічними конструкціями