Богдан Тарасович має великий досвід роботи, професійно проводить протезування керамічними реставраціями (вініри, вкладки, коронки), протезування на імплантатах, знімне протезування, лікування в медикаментозному сні, а також займається терапевтичною стоматологією
Лікар веде ортопедичний і терапевтичний прийоми. Приймає пацієнтів з адентією, карієсом і інші захворюваннями зубного ряду. Регулярно відвідує курси з професійного вдосконалення у напрямку «ортопедична стоматологія»
Лікар спеціалізується на дорослій та дитячій стоматології. Проводить навчання по догляду за ротовою порожниною, підбір догляду та рекомендації для пацієнтів, адаптацію дітей в стоматологічному кабінеті. Консультує, діагностує та лікує стоматологічні захворювання.
Владислав Олегович - лікар стоматолог. Спеціалізується стоматологічній ортопедії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Займається відновленням зубів з допомогою різних видів протезування.
Лікар спеціалізується на ортопедичній та хірургічній стоматології. Проводить видалення зубів, пластику вуздечки (губи, мови, соустя з гайморової пазухи), синусліфтинг, імплантацію, встановлення коронок, протезування