RIKOTA — мережа стоматологічних клінік у Львові та Варшаві, де досвід, експертність і сервіс формують нові стандарти лікування. Стоматологія, що інтегрується у ваш ритм життя. Повний спектр послуг: від профілактики та гігієни до складної хірургії, імплантації, ортодонтії, дитячої стоматології та естетичних процедур.
RIKOTA — мережа стоматологій у Львові та Варшаві, де досвід, експертність і сервіс формують нові стандарти лікування. Стоматологія, що інтегрується у ваш ритм життя.
Перевірені відгуки про клініку
Михайло 13 Жовтень 2023
Усе пройшло на найвищому рівні, мені дуже сподобалось.