Київ, просп. Володимира Івасюка, 24 А, Київ, 04210
Никонюк Тарас Вікторович – стоматолог ортопед, протезист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Використовує в своїй роботі новітні технології та найкращі матеріали. Працює з інтраоральним сканером 3shape Trios, діодним лазером та мікроскопом. Спеціалізується на протезуванні зубів за допомогою керамічних та цирконієвих коронок, відновленні зубів керамічними вінірами та накладками, відновлення зубного ряду за допомогою знімних протезів (акрил, нейлон, бюгель), протезуванні зубів за допомогою знімних та умовно знімних конструкцій з опорою на імпланти.
Вареник Роман Ігорович — лікар-стоматолог, який спеціалізується на сучасному ендодонтичному лікуванні та естетичній стоматології. У своїй практиці поєднує точність мікроскопічної ендодонтії з естетичним підходом до відновлення зубів, виконуючи прямі та керамічні реставрації високої складності. Активно використовує дентальну фотографію як інструмент точної діагностики та ефективної комунікації з пацієнтом, допомагаючи візуалізувати результат лікування ще до його початку. Постійно вдосконалює професійні навички, працює відповідно до сучасних міжнародних клінічних протоколів. Має досвід у лікуванні карієсу та ендодонтії з 2019 року, а з 2021 року розширив спеціалізацію в напрямку ортопедичної стоматології, що дозволяє комплексно відновлювати функцію та естетику зубного ряду.
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.
Київ, Проспект Берестейський 67В (проспект Перемоги 67В)
Висококваліфікований фахівець, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні проблем, пов'язаних із структурою та функцією щелепно-лицевої області. Мета його роботи - відновлення та збереження правильного прикусу та здоров'я зубів.
Троскін Олександр Сергійович – стоматолог-ортопед, протезист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Професійно виконує протезування зубів у найскладніших клінічних випадках від часткової до повної відсутності зубів. Спеціалізується на сучасних методах відновлення зубного ряду: встановлення коронок, мостовидних протезів, знімних і незнімних конструкцій. Працює з цифровими технологіями, використовує інтраоральний сканер 3Shape Trios для точного зняття відбитків і планування лікування.
Вітряк Антон Олексійович є висококваліфікованим стоматологом- ортопедом та стоматологом - терапевтом.
Займається протезуванням зубів, лікуванням карієсу і його ускладнень, видаленням зубів, лікування пульпіту, періодонтиту. Зробить вашу посмішку неперевершеною!
Лікар-стоматолог з комплексним підходом до відновлення функції та естетики зубів. Спеціалізується на терапевтичному лікуванні та встановленні сучасному протезуванні, зокрема на імплантах. Працює з пацієнтами різного віку, включаючи випадки часткової чи повної втрати зубів. Забезпечує індивідуальний підбір методів лікування та відновлення здоров’я ротової порожнини.
Лікар-стоматолог-ортопед, гнатолог. Виконує всі види протезування: естетичне, а саме вініри, церконові коронки, протезування на імплантах, знімні протези. Спеціаліст з проблем сустава.
Київ, Проспект Берестейський 67В (проспект Перемоги 67В)