Марям Іраджі головний лікар клініки стоматології Marycare, стоматолог-терапевт, ортопед. Спеціалізується на художній реставрації зубів будь-якої складності, лазерній терапії, ендодонтичному лікуванні кореневої системи зубів будь-якої складності, фахівець в області естетичного протезування і комплексної діагностики та лікування. Приймає дорослих та дітей з 10 років.
Лікар стоматолог-ортопед з досвідом роботи більше 10 років. Спеціалізується на сучасних методиках протезування. Професійно встановлює будь-які види коронок, виконує імплантацію, проводить естетичну реабілітацію за допомогою вінірів.
Лікар стоматолог-ортопед, провідний фахівець в області протезування та імплантації. Веде терапевтичний прийом пацієнтів, проводить імплантацію, протезування, видалення, пломбування, відбілювання зубів.
Клочко Вікторія Олегівна – головний терапевт,
ендодонтист, стоматолог ортопед, естетичний
дантист, автор-виконавець. Харизма і ніжні руки лікаря змушують забути всі страшні міфи складені для стоматологів.
Є фахівцем з відновлення цілісності зубного ряду (акрилові, металокерамічні, керамічні, цирконієві ортопедичні конструкції). Проводить повну реабілітацію пацієнтів з патологічною стертістю зубів. Спеціалізується на протезуванні на імплантатах, установці незнімних і знімних протезів. У своїй роботі використовує лише найкращі матеріали та всесвітньо-відомі методи діагностики та лікування, завдяки чому забезпечує комфортне та якісне лікування кожного пацієнта.
Андрій Ярославович - лікар з високою кваліфікацією та значним досвідом роботи в області ортопедичної стоматології. Лікар проводить протезування на імплантатах, металокерамічне протезування, протезування безметаловою керамікою та ортопедичне лікування захворювань верхньо- і нижньощелепного суглоба.
Стоматолог-ортопед, виконує такі процедури, як установка вінірів, протезування зубного ряду на імплантатах, установка коронок. Лікує аномалії розмірів і форми зубів, зубний камінь, глосит, карієс та ін.
Максим Ігорович - стоматолог-ортопед. Спеціалізується на встановленні вінірів, становленні коронок, проведенні протезування, художній реставрації зубів. Лікар постійно удосконалює свої навички відвідуючи курси, тренінги та ін.
Олексій Олександрович - лікар стоматолог-ортопед. Спеціалізується на встановленні вінірів, коронок, протезування зубів,
художній реставрація зубів. Лікар постійно удосконалює свої навички та вміння відвідуючи курси тренінги та семінари.
Лікар стоматолог-ортопед. Спеціалізується на виготовленні цільнокерамічних вкладок, вінірів, коронок і протезів за методикою безметалевої кераміки IPS e.max і CERCON,
виготовленні цільнокерамічних ультратонких вінірів із застосуванням інноваційних технологій, а також протезуванні зубів на імплантатах.