Микола Ноцек - лікар уролог-андролог, сексолог, лікар вищої категорії. Доктор філософії (PhD). Спеціалізується на сучасній діагностиці та лікуванні чоловічих захворювань, поєднуючи клінічну практику, наукову діяльність та європейські підходи до медицини. Має експертизу у лікуванні чоловічої неплідності, еректильної дисфункції, передчасної еякуляції, хвороби Пейроні та інших урологічних і андрологічних станів. Микола Сергійович Ноцек - практикуючий уролог-андролог із фокусом на функціональне та естетичне відновлення чоловічого здоров’я. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні: гіпогонадизму (гормональні порушення), чоловічої неплідності, еректильної дисфункції, передчасної еякуляції, хвороби Пейроні, запальних захворювань (уретрит, простатит, цистит). У своїй практиці поєднує класичну урологію з сучасними малоінвазивними та естетичними методиками. Володіє техніками ін’єкційної андрології (філери), застосування ботулотоксину та іншими сучасними підходами, що дозволяють досягати як функціонального, так і естетичного результату.
У 2002р закінчила Луганський державний медичний університет, працювала лікарем та у фармацевтичній сфері. У 2018 закінчила Міжнародний інститут глибинної психології та психоаналізу, практичний психолог, психоаналітик. 2018-2019-підвищення кваліфікації арт-терапія 2019-2020 - дієтологія, нутриціологія, психотерапія розладів харчової поведінки. 2019-2022- підвищення квіліфікації сексологія та секстерапія.
Психолог, психотерапевт, сімейний та клінічний психолог, сексолог, аспірант, керівник "Міжнародного центру психології та розвитку особистості". У свої 48 років Олексій Коваль є автором десятків курсів та програм, які допомагають людям покращити якість життя та налагодити стосунки у сім'ях.
Більше 20 років практики та тисячі клієнтів по всьому світу.
Проводить консультування дорослих, підлітків таких патологій та порушень, як панічні атаки, ПТСР, тривожність, сімейні проблеми, конфлікти
дитячо-батьківські відносини, пошук себе, особисті кордони, розкриття лібідо через розвиток сексуальності, розлади харчової поведінки (нервова булімія, спортивна булімія, орторексія, компульсивне/емоціогенне переїдання), надлишкова вага в результаті психогенного переїдання.
Лікар-уролог вищої категорії. Проводить діагностику і лікування захворювань сечостатевої сфери, є практикуючим хірургом урологічного профілю. Також працює в Інституті урології.
Я, Малишкін Дмитро Ігорович, уролог-андролог, лікар вищої категорії. Працюю з 2003 року. Консультую пацієнтів віком від 18 років. Як лікар- сексопатолог працюю з 2013 року та можу консультувати пацієнтів рiзного віку з відповідних питань. Спеціалізуюся переважно з питань андрології, репродуктології та сексопатології. Маю 10-рiчний досвiд роботи у медичних центрах репродуктології як лiкар- андролог та сексопатолог. Проводжу ОНЛАЙН- КОНСУЛЬТАЦІЇ (WhatsApp, Telegram, Viber). Напередодні консультацiï ми погоджуємо час проведення, необхiднiсть вiдео- пiдтримки, пацiєнт надсилає всі наявні актуальні результати аналізів та висновків додаткових досліджень. З кожним пацієнтом проводжу докладну консультацію тривалiстю близько 60 хвилин, в ходi якої з'ясовую, яка саме проблема у даного пацiєнта, пояснюю ïï можливi причини та розвиток. Потiм ми разом виробляємо алгоритм-тактику обстеження та лікування (якщо це необхідно). Пiсля завершення консультацiï надаю докладний друкований висновок (консультацію – інструкцію) в електронному вигляді. Основні захворювання, лікуванням яких я займаюся: чоловіче безпліддя; передчасна еякуляція; еректильна дисфункція; зниження статевого потягу (лібідо); «стертий оргазм». Діагностика та корекція андрогенного дефіциту у чоловіків (чоловічий клімакс); лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом; лікування порушення сечовипускання: прискорене сечовипускання, утруднене сечовипускання,болiсне сечовипускання.
Віктор Федорович багато років веде клінічну практику в якості уролога, фахівця з всебічної терапії запальної і інфекційної патології чоловічої репродуктивної сфери.
Горбатий Святослав Миколайович - практикуючий лікар-уролог із сучасним підходом до діагностики та лікування урологічних та андрологічних захворювань. У своїй роботі поєднує доказову медицину, клінічний досвід та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Андролог, дерматовенеролог, сексолог, має вищу лікарську категорію з дерматовенерології. Є дійсним членом міжнародної асоціації дерматовенерологів, Української асоціації лікарів-сексологів і андрологів.