Євгенія Олександрівна фахівець в області радіології і рентгенології. Доктор виконує променеву діагностику м'яких тканин, органів грудної клітки, кісток хребта, верхніх і нижніх кінцівок. Також проводить комп'ютерну та магнітно-резонансну томографію при травмах голови і кістково-м'язової системи
Доктор спеціалізується на рентгенології. Проводить цифрову рентгенографію органів грудної клітини, органів черевної порожнини, кісткової системи. Постійно удосконалює свої навички кваліфікації за допомогою курсів, семінарів
Лікар проводить всі види рентгенологічних досліджень, необхідних для ефективної діагностики захворювань на ранніх стадіях розвитку, а також виявлення патологічних новоутворень. Проводить розшифровку і консультує за результатами обстеження.
Сертифікований фахівець з рентгенології. Має досвід роботи з управління рентгенологічними дослідженнями: профілактична і діагностична флюорографія, дослідження кістково-суглобової системи, органів грудної, черевної та інших анатомічних областей
Вікторія Тарасівна є фахівцем в області проведення заходів з діагностування захворювань за допомогою використання рентгенографії а також її різновидів, таких як урографія, метросальпінгографія і ін.