Станіслав Сергійович спеціалізується на рентгенології (комп'ютерній томографії) і радіонуклідній діагностиці. Виконує весь спектр досліджень і методик мультиспіральної комп'ютерної томографії.
Проводить 3D-УЗД молочних залоз, а також звичайне УЗД - як у чоловіків, так і у жінок, в тому числі органів черевної порожнини, нирок, малого тазу, щитовидної залози, слинних залоз, мошонки, м'яких тканин, лімфатичних вузлів
Лікар проводить діагностичні рентгенологічні дослідження і кваліфіковано описує рентгенограми. При необхідності бере участь у розробці плану обстеження пацієнта, уточнюючи обсяг і раціональні методи обстеження, з метою отримання за мінімально короткі терміни повної і достовірної діагностичної інформації. Визначає необхідність додаткових методів обстеження. Надає консультативну допомогу. Контролює правильність проведення діагностичних процедур
Лікар-рентгенолог, спеціалізується на проведенні рентгенологічного обстеження дітей та дорослих. Володіє всіма основними методами діагностичних досліджень в області рентгенології.
Лікар рентгенолог проводить рентген-діагностику пацієнтів різного профілю, спеціалізується на діагностичних дослідженнях дітей і підлітків. Регулярно відвідує медичні конгреси, конференції за фахом, проходить курси тематичного удосконалення та стажування
Мамолог, рентгенолог, здобув вищу медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті. Має 8-ми річний досвід роботи рентгенологом, і 7-ми річний - мамологом. Щорічно бере участь в Європейському Конгресі Радіологів і Конгресі Радіологів України, а також є діючим членом Європейської Асоціації Радіологів і Асоціації Радіологів України
Лілія Петрівна - лікар рентгенолог. Спеціалізується на проведенні рентгенографії дорослим та дітям, та описі знімків. Лікар є учасницею асоціації радіологів України та європейської асоціації радіологів.