Ольга Олександрівна є досвідченим фахівцем з дерматології та косметології. Спеціалізується доктор Корякіна О. А. на проведенні послуг з апаратної, ін'єкційної, класичної косметології, контурній пластиці.
Світлана Григорівна спеціалізується на проведенні кваліфікованого рентгенологічного обстеження. Лікар оформляє висновки за результатами досліджень, контролює правильність проведення діагностики. Надає консультаційну допомогу лікарям суміжних спеціальностей
Юлія Вікторівна – лікар-рентгенолог. Проводить рентгенологічні дослідження будь-якої складності (рентгенографія, КТ, МРТ). Оформляє опис і консультує лікарів.
Доктор Климнюк Т.Ф. є кваліфікованим рентгенологом, досконало володіє технікою проведення всього переліку цифрових рентгенологічних дослідження і досліджень спектра комп'ютерної томографії.
Марина Сергіївна займається діагностикою захворювань молочних залоз, проводить мамографію (в різних проекціях), консультує щодо трактування рентгенівських знімків.
Лікар проводить всі види рентгенологічних досліджень; рентгенологічні обстеження дітей і дорослих, профілактичне обстеження для раннього виявлення та діагностики різних патологій; діагностичні обстеження гострих захворювань (пневмонії, травматичних ушкоджень кістково-суглобової системи); рентгенологічний контроль лікування пацієнтів (визначення ефективності лікування сколіозу, відновлення цілісності кісток після переломів, динаміки лікування пневмонії)
Катерина Олександрівна проводить рентгенографію всіх органів і систем, переважно пацієнтам дитячого віку. Регулярно бере участь в професійних конференціях і медичних конгресах