Олена Петрівна займається діагностикою, лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальних органів, ГРВІ, ГРЗ, доктор використовує в лікуванні комплексний підхід до пацієнтів.
Ірина Миколаївна спеціаліст неонатолог, лікар ультразвукової діагностики. Виконує ультразвукову діагностику захворювань в педіатрії. Спеціалізується на проведенні нейросонографії у дітей 1-го року життя.
Світлана Василівна -лікар педіатр першої категорії зі стажем роботи 27 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні дітей з 0 до 18 років. Лікар проводить профілактику соматичних та інфекційних хвороб у дітей та вакцинопрофілактику.
Шарікадзе Олена Вікторівна — лікар-алерголог, педіатр з понад 26 роками досвіду. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні алергічних захворювань у дітей, таких як атопічний дерматит, бронхіальна астма, харчова алергія та алергічний риніт. Вона також використовує молекулярну алергологію для точного визначення алергенів і проводить аллерген-специфічну імунотерапію.
Лікар-неонатолог, анестезіолог спостерігає дітей з перших днів життя. Спеціалізується на діагностиці, профілактиці, лікуванні захворювань у дітей. Відстежує зміни в карті щеплень, надає допомогу дітям з перинатальною патологією. Проводить лікування інфекційних, запальних захворювань, захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної системи
Тетяна Миколаївна - досвідчений педіатр, який лікує цілий спектр захворювань в області алергології, ревматології, пульмонології та неонатології. Працює з малюками від 0 до 18 років. Доцент кафедри педіатрії № 1 НМАПО ім. П. Л. Шупика.
Огляд дітей першого року життя, вакцинація. Профілактичні медичні огляди дітей від 1 до 18 років. Оформдення довідок в садочок, школу, дитячий табір та інших.
Андрій Степанович - лікар педіатр вищої категорії. Консультує дітей від 0 до 18 років з соматичною та інфекційною патологією. Проводить вакцинацію пацієнтів та складання індивідуального графіку вакцинації, а також профілактичні огляди для довідки в школу та дитячого садочку.