Доктор спеціалізується на ультразвукової діагностики. Проводить УЗД-діагностику: молочних залоз, органів малого таза, щитовидної залози, органів черевної порожнини, нирок, а також у зв'язку з вагітністю
У професійні інтереси Віктора В'ячеславовича входить ортопедична, реконструктивна стоматологія, гнатології. Проводить весь комплекс ортопедичних маніпуляцій, спрямованих на виправлення прикусу або неправильно розташованих зубів.
Уролог вищої категорії, лікар дерматовенеролог вищої категорії, сексопатолог-андролог. Практична робота, спрямована на надання допомоги з питань профілактики і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом, діагностики та лікування захворювань нирок та сечовивідних шляхів, використанні фізіотерапії в лікуванні захворювань органів сечостатевої сфери та ін.
Анна Миколаївна - лікар акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні ерозії шийки матки, вульвовагініту, сальпінгіту, міоми матки, дисменореї, дисплазії шийки матки, дисфункції яєчників та інших захворювань органів малого тазу. Також лікар веде вагітність.
Досвід роботи, емпатичність, здобуті знання дозволяють впевнено користуватися навичками клінічного мислення в наданні консультаційних амбулаторних послуг. Займається лікуванням респіраторних, інфекційних, гастроентерологічних захворювань дітей до 18 років.
Тетяна Іванівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні отоларингологічних захворювань. Виконує промивання лакун піднебінних мигдалин, промивання носа по Проетцу «кукушка», видалення сірчаних пробок, пункцію і промивання гайморових пазух, аденотомію, тонзилектомію та ін.
Стоматолог-хірург, фахівець в області імплантології міжнародного рівня, має вищу категорію. Займається підвищенням кваліфікації на регулярній основі в провідних клініках Німеччини, Ізраїлю, Франції.