Приватні лікарі Києва

Доктор Притика володіє роками успішного досвіду в комплексній терапії патологій жіночої сечостатевої сфери. Віктор Степанович є фахівцем в здійсненні кріохірургічного лікування патологій шийки матки, проведенні соносальпінгографіі, вакуум-регуляції, перериванні вагітності медикаментозним шляхом та ін.
Хижняк Михайло Віталійович
Доктор медичних наук
Михайло Віталійович - професор, доктор медичних наук, заслужений лікар України, завідувач відділенням малоінвазивної та лазерної нейрохірургії. Автор 122 наукових статей, 9 патентів, 3 монографії, був нагороджений орденом «За сумлінну службу» I ступеня Міністерства інфраструктури України, Почесною Грамотою Президії НАМН, Почесною Грамотою ДУ «Інституту нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова». Постійно бере участь в конференціях і з'їздах нейрохірургів, як в Україні, так і за кордоном
Як гінеколог-ендокринолог і досвідчений акушер-гінеколог, Людмила Михайлівна займається вирішенням найширшого спектра гінекологічних проблем, коригує різні запальні та інфекційні процеси, гіперпластичні прояви, ендокринологічні порушення в гінекології.
Лікар здійснює повний спектр процедур, діагностики та лікування інфекційних, травматичних захворювань, що вражають ЛОР-органи - вухо, горло, ніс. Спеціаліст здійснює всі отоларингологічні маніпуляції такі, як видалення вушних пробок, промивання придаткових пазух по Проетцу, проводить лікування гострих і хронічних станів. У своїй роботі використовує сучасні методики та індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
Лікар веде консультації з питань вигодовування та лактації, складає індивідуальні графіки вакцинації. Також проводить діагностику і лікування захворювань дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, інфекційних і паразитарних захворювань
Лікує захворювання верхніх і нижніх дихальних шляхів; розлади травлення; дитячі інфекційні захворювання; захворювання сечовивідних шляхів; анемії залізодефіцитні
Зотов Олексій Сергійович
Лікар-мамолог, онколог. Коло спеціалізацій і наукових досліджень, в числі інших, включає питання променевої діагностики та комплексного лікування злоякісних пухлин, лікування мастопатій і раку молочної залози, онкопластичну хірургію, діагностику та лікування пухлин шкіри, ендокринних пухлин. Олексій Сергійович є лауреатом Міжнародного рейтингу популярності «Золота Фортуна» в номінації «За вагомі внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм»
Кот Ірина Петрівна
Київ, вул. Дніпровська набережна, 25
Лікар є фахівцем в лікуванні, діагностиці та профілактиці захворювань внутрішніх органів. Володіє всіма необхідними практичними навичками: від основ, таких як збір анамнезу, до перкусії, аускультації, пальпації, вимірювання артеріального тиску
Київ, вул. Миколи Лєскова, 3
Стоматолог-хірург. Проводить дентальну імплантацію, видалення зубів будь-якого ступеня складності, гінгівопластика - пластику ясенного контуру.
Курочка Ігор Євгенійович
Хірург вищої категорії, здійснює холецистектомію всіх видів складності, операції на шлунку, шлунково-кишкового тракту і товстому кишечнику. Кандидат медичних наук.