Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Кудряшова, 7
Олег Миколайович спеціалізується на естетичній стоматології і протезуванні на імплантатах. Головний лікар клініки Лара Дент. Проводить терапію зубів, кореневих каналів, естетичне лікування зубних рядів. Займається протезуванням за допомогою коронок, вінірів, вкладок, протезів
Блоха Оксана Петрівна
Київ, вул. Круглоуніверситетська, 3-5
Лікар-невролог вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні невралгії, вертеброгенних корінцевих синдромів, церебральних судинних захворювань, ускладнень соматичних захворювань неврогенного походження.
Лікар акушер-гінеколог, фахівець в сфері онкогінекології, ендоскопічної та хірургічної гінекології, репродуктивної медицини. Проводить УЗД-діагностику в гінекології та репродуктології
Русєва Інна Василівна
Одеса, пр. Шевченко, 4 д (2 этаж Бизнес-центра «Шевченковский»)
Інна Василівна лікар-офтальмолог вищої кваліфікаційної категорії, вона лікує такі захворювання, як діабетична ретинопатія, міопія, косоокість, вторинна катаракта і т.д. Інна є автором 9 наукових публікацій, і одного патенту України.
Багрій Олексій Сергійович
Лікар хірург і ендоскопіст, спеціалізується на проведенні відкритих операцій (грижепластика, лікування апендициту, холециститу і т. д.), Лікує варикоз нижніх кінцівок, гнійні утворення м'яких тканин, ускладнення цукрового діабету. Застосовує ендоскопічні методи обстеження, проводить лапароскопічні та ендоскопічні операції будь-якої складності
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Лікар спеціалізується на лікуванні безпліддя, кісти яєчника, міоми матки, ендометріозу та інших жіночих проблем. Проводить такі процедури, як ЕКО, кольпоскопія, внутрішньоматкова інсемінація та УЗД органів малого таза.
Баранецька Ірина Олександрівна
Всебічно підвищує свій професійний рівень - володіє методикою біорегуляціонної терапії в гінекології, володіє методиками антигомотоксичної, гомеопатичної і фітотерапії. Лікар може вести прийом на англійській мові!
Терапевт з кардіологічною спеціалізацією, займається комплексною діагностикою та лікуванням патології серцево-судинної системи у пацієнтів у віці від 14 років, супроводжує лікування в стаціонарі, надає невідкладну медичну допомогу.
Напрямки медичної діяльності Ірини Віталіївни - алергологія, імунологія, пульмонологія. Спеціалізується на діагностиці та терапії захворювань, що виникають в органах дихання. Проводить специфічну алергодіагностику, імунотерапію, функцію зовнішнього дихання
Лікар веде консультативний прийом і займається лікуванням дітей з гострими і хронічними захворюваннями шлунково-кишкового тракту: функціональні розлади, патологія гепатобіліарної системи, виразковий коліт, хвороба Крона, спадкові захворювання шлунково-кишкового тракту. Має великий досвід роботи з дітьми всіх вікових категорій. Займається також лікуванням із застосуванням гомеопатії