Приватні лікарі Києва

Лікар Невролог Єрмоленко Наталія Станіславівна на Doc.ua
Київ, вул. Б. Хмельницького, 46
Лікар УЗД-фахівець Чеботарьова Ольга Едуардівна на Doc.ua
Київ, вул. Вишгородська, 38
Ольга Едуардівна - фахівець ультразвукової діагностики вищої категорії. Проводить УЗД органів черевної порожнини, органів сечовидільної системи, органів малого тазу у жінок, молочних залоз, щитовидної залози, слинних залоз, лімфатичних вузлів і м'яких тканин
Лікар Акушер-гінеколог, Онколог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Федуліна Інна Вікторівна на Doc.ua
Київ, вул. Зоологічна, 3
Акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, лікар УЗД має досвід роботи в практичній гінекології більше 19 років. Проводить діагностичні та лікувальні гінекологічні процедури і маніпуляції, грамотно призначає лікування при фіброміомі матки, ендометріозі, полікістозі яєчників, запальних захворюваннях матки і придатків, захворюваннях, що передаються статевим шляхом та ін. патології жіночої репродуктивної сфери
Лікар Стоматолог Самокіна Катерина Олександрівна на Doc.ua
Київ, вул. Січових Стрільців, 37/41
Катерина Олександрівна спеціалізується на терапевтичній стоматології, ендодонтії, пародонтології. Лікує: карієс, пульпіт, періодонтит, гінгівіт, пародонтит, стоматит
Лікар Стоматолог, Хірург Кілбас Олексій Юрійович на Doc.ua
Київ, вул. Старонаводницька, 13, Царське Село
Олексій Юрійович - лікар-стоматолог, що спеціалізується на пародонтології, імплантології, хірургічній стоматології. Займається діагностикою та терапією пародонту, плануванням імплантації при дефектах зубного ряду, здійснює оперативні втручання на щелепно-лицьовому апараті.
Лікар Кардіохірург Аксьонова Ірина Олександрівна на Doc.ua
Київ, вул. Братиславська, 5а
Доктор Аксьонова І.А. є завідуючою дитячим відділенням при Інституті серця, досвідченим серцево-судинним хірургом. За свою практику Ірина Олександрівна провела безліч операцій по корекції вроджених кардіопороків у новонароджених і недоношених дітей. За свій внесок в розвиток медицини доктор Аксьонова була удостоєна подяки від Київської міської ради.
Лікар Кардіохірург Максаков Андрій Олексійович на Doc.ua
Київ, вул. Братиславська, 5а
Лікар ендоваскулярний хірург, виконує весь спектр операцій для лікування патологій, пов'язаних з роботою серця: серцевої недостатності, стенозу мітрального клапана, ішемічної хвороби серця та ін.
Лікар УЗД-фахівець Сопко Яніна Олександрівна на Doc.ua
Київ, м. Київ, просп. Володимира Івасюка (Героїв Сталінграда), 22
Доктор спеціалізується на ультразвукової діагностики. Проводить УЗД-діагностику: молочних залоз, органів малого таза, щитовидної залози, органів черевної порожнини, нирок, а також у зв'язку з вагітністю
Лікар Стоматолог Халімовський Віктор В'ячеславович на Doc.ua
Київ, вул. Євгена Коновальця, 44-Б, 4 поверх
У професійні інтереси Віктора В'ячеславовича входить ортопедична, реконструктивна стоматологія, гнатології. Проводить весь комплекс ортопедичних маніпуляцій, спрямованих на виправлення прикусу або неправильно розташованих зубів.
Лікар Андролог, Сексопатолог, Уролог, Дерматовенеролог Багіров Андрій Альбертович на Doc.ua
Київ, вул. Гончара, 8/5
Уролог вищої категорії, лікар дерматовенеролог вищої категорії, сексопатолог-андролог. Практична робота, спрямована на надання допомоги з питань профілактики і лікування захворювань, що передаються статевим шляхом, діагностики та лікування захворювань нирок та сечовивідних шляхів, використанні фізіотерапії в лікуванні захворювань органів сечостатевої сфери та ін.