Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Дерматолог Бyкaтaл Ганна Костянтинівна на Doc.ua
Лікар-дерматолог, косметолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні себореї, розацеї, вугрової хвороби, алергії і шкірних грибкових інфекцій. В естетичній медицині володіє ін'єкційними методиками (мезотерапія, біоревіталізація, введення ботулотоксину, філерів), технікою масажу обличчя (косметичного, лікувального та пластичного), всіма видами хімічного пілінгу, чистка обличчя (механічної та ультразвукової).
Лікар Невролог Горбенко Вікторія Юріївна на Doc.ua
Професійні інтереси - лікування нейроінфекцій і їх наслідків, розсіяного склерозу, головного болю, судинних захворювань, захворювань хребта, травм спинного / головного мозку, їх наслідків, хвороб, що мають спадкову природу.
Лікар Стоматолог, Терапевт Дикушин Ілля Миколайович на Doc.ua
Ілля Миколайович стоматолог-терапевт, спеціалізується на лікуванні таких захворювань: періодонтит, пародонтоз, здійснює пломбування каріозних порожнин.
Лікар Андролог, Уролог Корицький Андрій Вікторович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-уролог, працює за такими напрямками, як оперативна і ендоскопічна урологія, займається лікуванням хвороб сечового міхура, нирок, уретри і простати, а також працює з сексуальними розладами у чоловіків
Лікар Кардіохірург, Флеболог, Судинний хірург Береговий Олег В'ячеславович на Doc.ua
Спеціаліст з консервативного та оперативного лікування варикозної хвороби, тромбозів і захворювань периферичних артерій.
Лікар Стоматолог Михайлищук Неля Юріївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог терапевтичного та ортопедичного напрямку, приймає дорослих і дітей. Спеціалізується на лікуванні карієсу та його ускладнень, ендодонтичного лікування, художньої реставрації, шинуванні зубів, найманому і незнімному протезуванні. Регулярно відвідує курси, конференції, конгреси, майстер-класи з вивчення нових технологій, матеріалів, лікувальних процедур в стоматологічній практиці
Лікар Стоматолог Ширина Юлія Валеріївна на Doc.ua
Юлія Валеріївна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень. Виконує професійну гігієну порожнини рота за допомогою УЗ скейлера і AIR Flow, ручний скейлінг (кюретаж), плазмотерапія. шинування та ін.
Лікар Ортодонт Калініченко Софія Борисівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Професійно оцінює стан і виявляє порушення формування зубів і щелеп, володіє всіма методиками ортодонтичного лікування. Спеціалізується на виправленні аномалій положення зубів і неправильного прикусу, застосовує незнімну і знімну техніки, брекет-системи різних видів. Дає рекомендації з профілактики зубощелепних аномалій у дітей від 6 років
Лікар Стоматолог Гончеренко Олена Іванівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олена Іванівна - кваліфікований фахівець в області профілактики і лікування каріозних, некаріозних уражень, запальних процесів пародонту. Проводить терапевтичні маніпуляції для профілактики карієсу.
Лікар Стоматолог Авраменко Олег Валерійович на Doc.ua
Лікар-фахівець з терапевтичної стоматології, досвідчений ендодонтист і фахівець з використання дентального мікроскопа. Лікує кореневі канали зуба, реалізовує надійну герметизацію або обтурацію системи каналу кореня. Застосовує ультразвук в ендодонтії і апарат Vector.