Приватні лікарі Києва

Київ, вул. Полярна, 20 Д (ТРЦ «Епіцентр К»)
Спеціалізація даного лікаря-офтальмолога - оптометрія, контактна корекція. Також здійснює підбір м'яких контактних лінз, прогресивних і інших лінз. Володіє сучасними методами терапії патологій очей. Галина Єгорівна веде прийом дітей з 7-ми років і дорослих
Київ, вул. Анни Ахматової, 31
Наталія Іванівна – лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних хвороб. Проводить УЗД діагностику у жінок у різних термінах вагітності.
Сергій Олександрович є досвідченим мануальним терапевтом, фахівцем з мануальної терапії всіх відділів хребта, лікувального масажу при деформаціях хребетного стовпа, кривошиї, остеохондрозі, невралгіях і т.д., постінсультному масажі.
Дубенко Ольга Дмитрівна
Доктор медичних наук
Ольга Дмитрівна у своєму розпорядженні 30-річним досвідом в діагностуванні і лікуванні хвороб жіночої репродуктивної системи. Проводить терапію патології шийки матки, запальних захворювань. Лікар Дубенко володіє сучасними методиками лікування жіночого безпліддя.
Київ, ул. Елизаветы Чавдар, 13
Олексій Васильович спеціалізується на лікуванні остеохондрозу хребта, його неврологічних ускладнень, судинних проявах остеохондрозу шийного відділу хребта. В роботі застосовує класичні та сучасні методики терапії.
Вельгус Олена Іванівна
Олена Іванівна - провідний педіатр медичного центру "Особливий", спостерігає немовлят, займається питаннями вигодовування/харчування, вакцинації, підбирає дієтичне харчування при урологічних патологіях (нирки, сечовий міхур), проводить діагностику і терапію простудних, травних розладів і т.д
Лікар-інфекціоніст вищої категорії здійснює комплексний підхід до діагностики інфекційних захворювань різної складності і їх лікування. Проводить інтерпретацію імунологічних, біохімічних, клінічних лабораторних показників для постановки найбільш точного діагнозу. Є постійним учасником медичних консиліумів та науково-практичних семінарів з сучасних проблем інфектології
Київ, Оболонська набережна, 1, корпус 3
Київ, вул. Златоустівська, 16
Лікар педіатр. Спеціалізується на лікуванні бронхолегеневої системи у дітей. Проводить профілактичні огляди, патронаж дітей до 1 року. Розробляє індивідуальний графік при порушенні календаря щеплень. Проводить вакцинацію всіх вікових груп.
Київ, вул. Оболонська Набережна, 9
Терапевт вищої категорії, учасник міжнародних форумів і конференцій, вважає за краще використовувати комплексний підхід до лікування. Здійснює ЕКГ-діагностику, спірографію, лікування хвороб органів дихання, шлунково-кишкового тракту, кардіологічних захворювань (гастрит, панкреатит, бронхіт, пневмонія, виразкова хвороба, кардіоміопатії тощо).
Дитячий ендокринолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань щитовидної залози, проблем надмірної ваги у дітей і підлітків, патології росту, гіпоталамічного синдрому, затримки фізичного і статевого розвитку. Проводить обстеження та профілактичне спостереження дітей з груп ризику (при наявності ендокринної патології в родині)