Приватні лікарі Києва

Лікар консультує маленьких пацієнтів з патологією жовчовивідних шляхів і шлунково-кишкового тракту, непереносимістю лактози, целіакію, гепатитами вірусного і аутоімунного генезу, хворобою Крона, фіброзом і цирозом печінки
Лікар ендокринолог володіє методами діагностики і лікування захворювань ендокринної системи. Має другу кваліфікаційну категорію.
Київ, вул. Воскресенська, 16 (ЖК Паркові Озера)
Михайло Васильович спеціалізується на знімному і незнімному протезуванні, виготовленні мікропротезів, виготовленні тимчасових захисних коронок і кап.
Серед пріоритетних напрямків роботи доктора Спільніченко - проведення оперативного та консервативного лікування хвороб, які вражають ЛОР-органів. Він проводить тимпанопункцію, парацентез барабанної перетинки, розкриває фурункули, абсцеси, видаляє папіломи і поліпи, розташовані в носовій порожнині, видаляє чужорідні тіла з ЛОР-органів.
Лікар-невролог діагностує і лікує захворювання і патології неврологічного характеру: інсульти і їх наслідки, енцефалопатії, транзиторні ішемічні атаки, епілепсію, хворобу Паркінсона, цервикалгії, брахіалгії, дорсалгії, невропатії, невралгії, соматоформні та вегетативні розлади
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань. Виконує УЗД органів малого тазу, гінекологічний огляд на кріслі, кольпоскопію, біопсію шийки матки, пайпель-біопсію.
Анна Василівна - спеціаліст з подології. Проводить консультацію подолога, аналіз на грибок, апаратну обробку стоп та нігтів, обробку тріщин та натоптишів, грибкових та деформованих нігтів, обробку врослого нігтя та ін. Анна Василівна займається лікуванням оніходистрофії, ортоніксії, мозолів, оніхолізису.
Анна Володимирівна компетентна в питаннях невиношування вагітності. Спеціалізується на терапії інфекцій і запалень органів малого таза, патологій шийки матки, жіночої безплідності. Проводить індивідуальний підбір контрацепції, корекцію гормональних порушень
Олександр Павлович спеціалізується на лікуванні пацієнтів з хірургічною патологією. Лікар проводить обстеження, діагностику, малі хірургічні операції, видалення, підшкірно-жирової клітковини, доброякісних утворень шкіри
Київ, вул. Пимоненка, 8
Займається пластичною та естетичною хірургією: ринопластикою, отопластикою, фейс-ліфтингом, ендопротезуванням підборіддя, ліпофілінгом молочних залоз, мамопластикою, мастопексіею, ліпофілінгом сідниць і ін.