Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог-терапевт Шагієва  Інна  Володимирівна на Doc.ua
Інна Володимирівна - стоматолог-терапевт, стоматолог-ендодонтист. Перелік послуг лікаря включає апаратне відбілювання, пломбування, реставрацію зуба, дитячу стоматологію та гігієнічне чищення.
Лікар Травматолог, Ортопед-травматолог Масловський Сергій Станіславович на Doc.ua
Лікар Ортодонт Мартинчук  Анна  Сергіївна на Doc.ua
Практикуючий лікар-ортодонт зі стажем більше 9 років. Анна Сергіївна є активним учасником багатьох ортодонтичних спільнот, регулярно відвідує профільні конгреси та майстер-класи. Успішно проводить ортодонтичне лікування всіх вікових груп пацієнтів. У своїй практиці віддає перевагу найбільш результативним методам лікування, зокрема індивідуальним пластинкам, елайнерам і самолігуючим брекетам.
Лікар Педіатр, Неонатолог Самусь Тетяна Іванівна на Doc.ua
Лікар педіатр, неонатолог Самусь Тетяна Іванівна має великий досвід роботи з дітьми. Проводить консультативні прийоми, аускультації, перкусії, отоскопії
Лікар Отоларинголог Ярковська Людмила Миколаївна на Doc.ua
Лікар Дерматолог Бyкaтaл Ганна Костянтинівна на Doc.ua
Лікар-дерматолог, косметолог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні себореї, розацеї, вугрової хвороби, алергії і шкірних грибкових інфекцій. В естетичній медицині володіє ін'єкційними методиками (мезотерапія, біоревіталізація, введення ботулотоксину, філерів), технікою масажу обличчя (косметичного, лікувального та пластичного), всіма видами хімічного пілінгу, чистка обличчя (механічної та ультразвукової).
Лікар Невролог Горбенко Вікторія Юріївна на Doc.ua
Професійні інтереси - лікування нейроінфекцій і їх наслідків, розсіяного склерозу, головного болю, судинних захворювань, захворювань хребта, травм спинного / головного мозку, їх наслідків, хвороб, що мають спадкову природу.
Лікар Стоматолог, Терапевт Дикушин Ілля Миколайович на Doc.ua
Ілля Миколайович стоматолог-терапевт, спеціалізується на лікуванні таких захворювань: періодонтит, пародонтоз, здійснює пломбування каріозних порожнин.
Лікар Андролог, Уролог Корицький Андрій Вікторович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-уролог, працює за такими напрямками, як оперативна і ендоскопічна урологія, займається лікуванням хвороб сечового міхура, нирок, уретри і простати, а також працює з сексуальними розладами у чоловіків
Лікар Кардіохірург, Флеболог, Судинний хірург Береговий Олег В'ячеславович на Doc.ua
Спеціаліст з консервативного та оперативного лікування варикозної хвороби, тромбозів і захворювань периферичних артерій.