Приватні лікарі Києва

Ефективно і безпечно оздоровлює проблемну шкіру обличчя, виконує процедури естетичної спрямованості із застосуванням найсучасніших методик, в тому числі ін'єкційних і апаратних. Є атестованим фахівцем з динамічної лазерної епіляції Moveo.
Оксана Ігорівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань центральної і периферичної нервової системи застосовуючи рефлексотерапію, кінезотерапевтичні вправи і мануальну терапію.
Лікар-терапевт, пульмонолог, кандидат медичних наук. Основні навички по спеціалізації: консультативний прийом пацієнтів, ЕКГ, тредміл-тест, велоергометрія, холтерівське моніторування ЕКГ, спірометрія
Лікар-мамолог, в професійні інтереси якого входить діагностика і лікування захворювань молочних залоз, таких як мастопатія, рак молочної залози, гінекомастія та ін. Варто відзначити, що Євген Вікторович бере активну участь в різних науково-практичних конференціях, а також тематичних навчальних семінарах і циклах різного формату.
Київ, проспект Відрадний, 87
Лікар психіатр, психотерапевт. При обстеженні та лікуванні кожного пацієнта використовує індивідуальний підхід, володіючи методиками усунення різних психологічних і психіатричних станів і захворювань.
Латиш Віктор Володимирович - фахівець в області оториноларингології. Лікар займається терапією отоларингологічних захворювань у гострій і хронічній формі. Виконує всі ЛОР -маніпуляції: видалення сторонніх тіл з носа і вуха, промивання лакун піднебінних мигдалин, промивання по Проетцу тощо.
Віталія Андріївна - фахівець, яка займається діагностикою та лікуванням захворювань у дітей, пов'язаних з офтальмологією. Також, крім виконання різних лікувальних процедур, лікар проводить консультації стосовно вибору правильних окулярів, контактних лінз і інших апаратів для поліпшення зору
Доктор проводить консультативні прийоми пацієнтів за неврологічним профілем, займається ортопедичної корекцією хребта методом «короткого важеля», постановкою паравертебральних, периартикулярных блокад. Лікує такі захворювання, як артроз, міжхребцева грижа, міофасціальний больовий синдром, остеохондроз, радикуліт та інші
Вінниця, вул. Соборна, 18