Виконує широкий спектр пластичних операцій на обличчі та тілі із застосуванням найбільш передових європейських методик та апробованих інноваційних авторських підходів.
Ольга Ігорівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить профілактика стоматологічних захворювань, лікування карієсу та його ускладнень: пульпіту, періодонтиту, лікування некаріозних уражень порожнини рота: ерозій емалі, клиновидних дефектів тощо. Також лікар виконує реставрацію зубів, ендодонтичне лікування, шинування зубів.
Лікар акушер-гінеколог, генетик вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить лікування генетичних патологій: синдром Шерешевського-Тернера, альбінізм, таласемія, гермафродитизм і ін.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Лікар проводить терапевтичне лікування зубів, каналів зубів, захворювань пародонту, профілактичні чистки зубів, ендодонтичне лікування
Олена Олександрівна призначає лікування при тиреоїдиті (гострому, підгострому і аутоімунному), цукровому діабеті, гіпертиреозі, гіпотиреозі, метаболічному синдромі, тиреотоксикозі і проводить терапію захворювань обміну речовин, патологій надниркових залоз.
Надія Віталіївна спеціалізується на лікуванні захворювань кардіологічного і терапевтичного профілю. Лікар проводить профілактику, лікування і реабілітацію пацієнтам з різними хворобами серця, їх патологій і ускладнень.
Божена Ярославівна діагностує і лікує каріозні і некаріозних ураження зуба. Здійснює художнє відновлення зубів, лікування кореневих каналів із застосуванням мікроскопа і багато іншого.
Лікар-реаніматолог, анестезіолог, вищої категорії. Проводить екстрену реабілітацію хворих, які перебувають у важкому стані, займається підбором наркозу, моніторингом за станом пацієнта протягом операції і виведенням з наркозу.