Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Фізіотерапевт, Кінезітерапевт Мороз Роман Сергійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на фізіотерапії та кінезітерапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: радикуліт, синовіт, сколіоз, тендиніт, епікондиліт. Веде прийом для дітей від 3-х років
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Бєлогубцев  Юрій  Олександрович на Doc.ua
Юрій Олександрович фахівець в області терапевтичної та ортопедичної стоматології, хірургії. Проводить видалення зубів, імплантацію.
Лікар Отоларинголог Харченко Олена Валеріївна на Doc.ua
Олена Валеріївна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів. Проводить видалення сірчаної пробки, промивання лакун мигдалин, продування слухових труб за методом Politzer, промивання носа за методом Proetz, видалення сторонніх тіл ЛОР-органів та ін. Займається лікуванням риносинуситу, отиту, тонзиліту, фарингіту, гаймориту, ГРВІ, гіпертрофії аденоїдних вегетацій
Лікар Інфекціоніст, Педіатр Кириця Наталія Сергіївна на Doc.ua
Наталія Сергіївна веде консультативно-діагностичний прийом дітей з народження і до підліткового віку. Спеціалізується на лікуванні дитячих хронічних захворювань серця, системи травлення та дихальної системи. Проводить консультації з питань вигодовування, патронаж новонароджених. Складає індивідуальний план вакцинації
Лікар Психолог Чеснокова Поліна Павлівна на Doc.ua
Сфера професійних інтересів – теми самостійності і автономії, самооцінки самореалізації, впевненості в собі, подолання стресу і невизначеністю, труднощі у взаєминах, панічні атаки і агорафобія, генералізований тривожний розлад, соціофобія, тривога за здоров'я, розлади адаптації, прості фобії у підлітків і дорослих
Лікар Анестезіолог Максименко Людмила Миколаївна на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, проводить анестезіологічне забезпечення оперативних втручань на серці та судинах. Працює з пацієнтами різного віку, знаходячи індивідуальний підхід до кожного хворого.
Лікар Ортодонт Славушевич Олександр Леонідович на Doc.ua
Олександр Леонідович спеціалізується на ортодонтичній стоматології, доктор проводить лікування пацієнтів з різними порушеннями прикусу. У своїй роботі Олександр Леонідович активно використовує комп'ютерне моделювання та 3D моделі.
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Логвінов Ярослав Миколайович на Doc.ua
Доктор Логвинов Я.М. займається активною науково-дослідною роботою і лікарською практикою в області кардіології. Ярослав Миколайович виконує широкий спектр дослідження функції міокарда, починаючи з ЕКГ, закінчуючи тредміл-тестом, стрес-ехокардіографії і т.д.
Лікар Стоматолог Клячин Олександр Володимирович на Doc.ua
Понад 5 років займається лікуванням хвороб зубів, ротової порожнини. Входить до складу Асоціації стоматологів України.
Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Пліхтяк Вікторія Сергіївна на Doc.ua
Головні цінності в роботі – це професійність, індивідуальний підхід, емпатія.