Приватні лікарі Києва

Київ, Оболонська набережна, 1, корпус 3
Київ, вул. Генерала Шаповала (Механізаторів), 2
Лікар спеціалізується на ортопедії і травматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: міозит, розрив м'язів, тендиніт, бурсит, теносиновіт
Київ, вул. Кудрявська, 31/33
Київ, вул. Лаврська, 16
Лікар-уролог. Спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як: баланопостит, еректильна дисфункція, мікоплазмоз, орхіт, пієлонефрит, простатит, трихомоніаз та ін
Інна Миколаївна займається діагностикою та лікуванням дітей з самого народження аж до 18-тиріччя. До доктора звертаються з патологіями ЛОР-органів, ендокринними порушеннями, хворобами шлунково-кишкового тракту і алергічними проявами. Проводить профілактику простудних та інфекційних захворювань, виконує вакцинацію
Лікар проводить лікування та діагностику таких захворювань, як гострий зовнішній та середній отити, гострий риніт, гострий синусит (гайморит, фронтит), гострий та хронічний фарингіт, гострий ларингіт, гострий та хронічний тонзиліт, алергічний риніт, вазомоторний риніт, тубоотит.
Лікар спеціалізується на лікуванні, діагностиці та профілактиці захворювань органів дихання. Володіє необхідними сучасними навичками в області пульмонології. Лікує грип, бронхіт, пневмонію, ускладнену ГРВІ, бронхіальну астму та ін.
Лікар спеціалізується на дерматовенерології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: дерматит, екзема, демодекоз, псоріаз, герпес, мікози, кропив'янка, червоний вовчак та інші
Оксана Володимирівна кваліфікований лікар офтальмолог. Виконує субкон'юнктивальні, парабульбарні ін'єкції, масаж повік, видалення сторонніх тіл рогівки і кон'юнктиви, підбір окулярів і контактних лінз будь-якого ступеня складності, офтальмоскопію та ін.
Дзюба Олена Миколаївна
Лікар першої категорії
Київ, ул. Соломенская, 33, 1-й этаж
Доктор Дзюба є науковим співробітником департаменту функціональної діагностики Інституту педіатрії, акушерства і гінекології НАМНУ. Олена Миколаївна займається проведенням експертного пренатального скринінгу у вагітних, також фахівець здійснює доплерометрію матково-плацентарного кровотоку і інші ультразвукові дослідження, які можуть знадобитися протягом усього терміну вагітності.
Київ, пр-т. Лобановського, 17
Психолог, проводить індивідуальну психотерапію, а також консультування, майстер масажу за методом тілесно-орієнтованої терапії (ТОП). Працює з такими проблемами, як переживання стресів, депресій, страхів, неврозів, психосоматичні проблеми, невпевненість в собі, порушення сну, хронічна втома і ін. Володіє навичками гештальт-терапії, тілесно-орієнтованої психотерапії, динамічними і масажними практиками в роботі з тілом.