Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Онколог Радецька Валентина Валентинівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Онколог, хіміотерапевт, область професійного інтересу лікаря - діагностика і терапія пухлин лімфатичної тканини - лімфом всіх типів, судинних ракових пухлин, проведення хіміотерапевтичного лікування.
Лікар Хірург Ноєс Андрій Джиммі на Doc.ua
Андрій Джиммі Ноес - хірург спеціалізується на лікуванні захворювань прямої кишки. У нього шестирічний стаж роботи в медицині і відмінний досвід зарубіжних стажувань: в 2016 році він навчався в Асоціації колопроктологів Великобританії. Лікар входить до Європейського союзу колопроктологів.
Лікар Хірург Левачов В'ячеслав Андрійович на Doc.ua
Лікар Масажист Ломадуров  Дмитро Сергійович на Doc.ua
Досконало володіє основними масажними методиками, які необхідні для повної фізичної реабілітації пацієнтів.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Міщенко Ірина Миколаївна на Doc.ua
Лікар-акушер-гінеколог, фахівець з проведення кольпоскопії, займається лікуванням запальних захворювань жіночих статевих органів.
Лікар Ортодонт Іваниця (Лавришин) Соломія Ігорівна на Doc.ua
Область робочих інтересів лікаря Іваниці зачіпає всі аспекти корекції неправильного прикусу, різні патологій і деформації зубного ряду, використання брекет-систем різного типу в ортодонтії та т.д.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Гурмак Лідія Степанівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики, проводить діагностику, лікування, а також профілактику хвороб шийки матки. Спостерігає за вагітністю, займається лікуванням ІПСШ, готує пацієнтів до зачаття.
Лікар Офтальмолог Коробов Костянтин Володимирович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар офтальмолог, працює з дітьми, а також дорослими пацієнтами, проводить промивання слізних шляхів, бульбарні і субкон'юнктивальні ін'єкції. Займається лікуванням косоокості, катаракти, глаукоми, кон'юнктивіту, блефарити, новоутворень повік.
Лікар Психолог Скуратович Вікторія Василівна на Doc.ua
В область професійних інтересів Вікторії Василівни входить лікування тривожних розладів, депресивних станів, нав'язливих думок, соціальних фобій. Допомагає розвивати навички емоційного інтелекту, долати труднощі у взаєминах з близькими через розуміння істинних потреб і почуттів. Допомагає своїм клієнтам знайти втрачений смак до життя, навчитися чути свої справжні бажання і потреби, ставити нові амбітні цілі і досягати їх.
Лікар Анестезіолог Костик Юрій Миколайович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, у кардіохірургічних хворих проводить терапію плеври-легеневих ускладнень, а також лікування полінейропатії критичних станів. Ранню реабілітацію здійснює в відділенні інтенсивної терапії.