Сторінка 635: Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Худзік Юлія Сергіївна на Doc.ua
Юлія Сергіївна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Веде прийом дорослих і дітей. Займається ендодонтичним лікуванням каналів зубів, реставрацією і анатомічним відновленням зубів. Лікує карієс, пульпіт, періодонтит і ін.
Лікар Нейрохірург Набойченко Андрій Геннадійович на Doc.ua
Доктор понад дев'ять років в медицині. Спеціалізується на хірургічному лікуванні пухлин головного мозку, нейроонкології, оперативному лікуванні пухлин і захворювань черепних нервів, невралгій, больових синдромів обличчя та голови. Також займається лікуванням аномалій розвитку нервової системи у дорослих (аномалії Арнольда-Кіарі, Денді-Уокера), гідроцефалії у дорослих, закритих дефектів черепа, радикулопатії, судинних захворювань нервової системи та ін.
Лікар Психолог, Психотерапевт Март Тетяна на Doc.ua
Магістр психології. Проводить індивідуальне та сімейне консультування, психотерапію, лайф-коучинг. Працює з запитами підвищення самооцінки, усуває невпевненість в собі, допомагає позбутися від почуття самотності, усунути страх осуду і критики
Лікар Стоматолог Петрішин Марина Юріївна на Doc.ua
Марина Юріївна проводить лікування, діагностику захворювань зубів, коригує напрямок росту і прикусу у дорослих і дітей. На практиці застосовує методи комбінування знімною і незнімної техніки, різних систем знімних функціональних апаратів і т.д.
Лікар Педіатр, УЗД-фахівець, Неонатолог Рижук Віта Григорівна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань дитячого і підліткового віку, займається вакцинацією і наглядом за дітьми. Віта Григорівна спеціалізується на УЗ-дослідженнях щитовидної та молочної залоз, м'яких тканин, органах черевної порожнини, сечостатевої системи, органах малого таза, вагітності на малих термінах
Лікар Масажист Тумакін Дмитро Валентинович на Doc.ua
Здійснює процедури профілактичного, класичного, лікувального і антицелюлітного масажів.
Лікар Акушер-гінеколог Гавриш Олеся Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням таких захворювань, як: кандидоз, менопауза, міома матки, патології шийки матки
Лікар Стоматолог Туранська Вікторія Станіславівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Займається лікуванням карієсу, пульпіту, періодонтиту, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів, лікуванням зубів при вагітності, а також дитячою стоматологією
Лікар Масажист, Реабілітолог Душин  Владислав  Валерійович на Doc.ua
Владислав Валерійович фахівець в області реабілітології і масажу. Проводить загальний масаж, антицелюлітний масаж, моделюючий ліфтинг обличчя та ін.
Лікар Масажист, Фізіотерапевт, Вертебролог, Остеопат Шкуропат Сергій Іванович на Doc.ua
Сергій Іванович кваліфікований фізіотерапевт, остеопат, вертебролог, масажист. Проводить різні види масажу: вісцеральний масаж, антицелюлітний масаж, масаж спини, масаж голови, обличчя і ін.