Приватні лікарі Києва

Лікар-дерматовенеролог вищої категорії спеціалізується на діагностиці та лікуванні грибкових захворювань, захворювань нігтьових пластинок, випаданні і порідінні волосся, контактно-алергічного дерматиту, порушення пігментації шкіри. Коросту, хвороби ДюрІнга тощо.
Лікар офтальмолог займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань органу зору. Спеціалізується на лікуванні блефариту, катаракти, глаукоми, кератиту, халязіона, кон'юнктивіту, ячменю та ін. Виконує промивання слізних ходів, видаляє чужорідні тіла з рогівки і кон'юнктиви
Спеціаліст з подології, який має досвід у наданні допомоги пацієнтам із різними захворюваннями та патологіями стоп і нігтів. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких проблем: оніхомікоз (грибок нігтів), оніхокріптоз (врослий ніготь), оніхолізис (відшарування нігтьової пластини), оніхогріфоз (деформація нігтів), гіперкератоз (загрубіння шкіри стоп), гіпергідроз (підвищена потовиділення). Юлія Василівна проводить видалення натоптишів, мозолів і бородавок, встановлення корекційних систем для лікування врослих нігтів, апаратну обробку стоп і нігтів, обробку тріщин і уражених грибком нігтів, протезування нігтьової пластини. Корекція врослих нігтів.
Лікар-офтальмолог (друга категорія), має досвід роботи із засобами оптичної корекції (більше 5-ти років), здійснює підбір сучасних видів очок, а також м'яких контактних лінз. Крім того, володіє методами лікування патологій органу зору.
Київ, вул. Гарматна, 36
Лікар спеціалізується на лікуванні та діагностиці TORCH-інфекції, вірусних гепатитів, гострих кишкових інфекціях, повітряно-крапельних інфекціях, гельмінтозах.
Кучменко Тетяна Михайлівна
Лікар-ендокринолог другої категорії і УЗД-спеціаліст вищої категорії займається діагностикою та лікуванням патологій щитовидної залози, надниркових залоз, молочних залоз. Лікар веде пацієнтів після операції на щитовидній залозі. Також здійснює спостереження за дисгормональними станами репродуктивної сфери, захворюваннями з симптомами гіперандрогенії, цукровому діабеті
Київ, вул. Б. Хмельницького, 46
Вадим Вікторович займається лікуванням дитячих отоларінгологічних, гастроентерологічних, урологічних, пульмонологічних захворювань. Проводить діагностику, терапію, консультує з питань вакцинації та грудного вигодовування.
Київ, улица Баггоутовская, 1
Нейрохірург, має вищу категорію, працює з патологіями хребта і спинного мозку, успішно проводить лікування больових синдромів, остеохондрозу, міжхребцевої грижі, запалення сідничного нерва і ін.
Доктор лікує такі захворювання, як: бронхіальна астма, алергічний риніт, атопічний дерматит, кропив'янка, контактний алергічний дерматит
Київ, вул. Чавдар, 8
Доктор спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, гайморит, бронхіт, тонзиліт, ангіна, цистит, панкреатит