Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Терапевт Сідолака Інна Олександрівна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Константинова  Наталія Іванова на Doc.ua
Наталія Іванівна - кваліфікований дитячий стоматолог, займається лікуванням карієсу молочних зубів і його ускладнень, також проводить профілактику і лікування постійних і тимчасових зубів. Виконує видалення зубів без болю
Лікар Стоматолог Приходько  Наталія Сергіївна на Doc.ua
Наталія Сергіївна досвідчений стоматолог-терапевт. Займається лікуванням карієсу зубів і його ускладнень, молочних і постійних зубів, реставрацією зубів сучасними світловідбиваючими матеріалами. Виконує професійну гігієну порожнини рота, ендодонтії, використовує лазер в стоматології. Має навички проведення комп'ютерної анестезії та пломбування каналів гарячою гутаперчею
Лікар Масажист Піврік Євгеній Олександрович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на масажах. Проводить такі види масажів, як: класичний і спортивний. Також, проводить кінезіотейпування, постізометрична релаксація. Удосконалює свої навички кваліфікації за допомогою курсів, семінарів і майстер-класів. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Косметолог Войтович Наталія Василівна на Doc.ua
Наталія Василівна є кваліфікованим фахівцем в області інноваційної лазерної косметології, досконало володіє технікою роботи на різних типах лазера.
Лікар Сімейний лікар Абадєєва Марія Дмитрівна на Doc.ua
Сімейний лікар Абадеєва Марія Дмитрівна проводить діагностику і лікування таких захворювань як: тонзиліт, риніт, синусит, трахеїт, бронхіт, бронхіальна астма, пневмонія, гастрит, дуоденіт, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, панкреатит, холецистит, ентерит, ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія, вегетосудинна дистонія, цистит, пієлонефрит
Лікар Стоматолог Курдюмова Алла Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог, проводить чистку і відбілювання зубів, лікування карієсу фотополімерними матеріалами, художні реставрації зубів. Спеціаліст здійснює протезування зубів керамічними і металокерамічними коронками.
Лікар Мануальный терапевт Иванова Марина Сергеевна на Doc.ua
Лікар Пластичний хірург Панчук Орест Вікторович на Doc.ua
Дипломований фахівець в області пластичної хірургії. Проводить операції по збільшенню і зменшенню грудей, отопластику, блефопластику, ліпосакцію, лабіопластику, інші види операцій в естетичній та пластичній хірургії. Регулярно відвідує курси підвищення кваліфікації, семінари, майстер-класи як в Україні, так і за кордоном
Лікар Гінеколог Катинська Олена В'ячеславівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: ГРВІ, грип, пневмонія, бронхіт, панкреатит, риніт, гастрит, холецистит. Лікує дорослих і дітей з 10 років