Приватні лікарі Києва

Київ, ул. Каховская, 60
Дитячий офтальмолог допомагає пацієнтам зі скаргами на різь і дискомфорт в очах, запальними процесами повік, надмірною сльозоточивістю, погіршенням зору. Виконує широкий спектр діагностичних і лікувальних процедур (визначення гостроти зору, витяг чужорідних тіл, вимірювання внутрішньоочного тиску та ін.)
Тетяна Петрівна - дитячий дерматовенеролог, спеціалізується на лікуванні інфекційних, грибкових (трихофітія, мікроспорія, оніхомікоз), паразитарних, вірусних (бородавки, герпетична інфекція) захворювань шкіри у дітей. Проводить видалення контагіозного молюска. Постійно підвищує свій професійний рівень, відвідуючи конференції, симпозіуми, семінари на тему дерматовенерології.
Лікар УЗД першої категорії, медичний генетик, має сертифікацію FMF (Fetal Medicine Foundation, міжнародний Фонд медицини плода). Доктор проводить ультразвукове обстеження вагітних в будь-яких термінах, скринінгове обстеження вагітності (в I-II триместрах), пренатальну експертну діагностику спадкових та вроджених хвороб плода, УЗД в гінекології, молочної залози, щитовидної залози та ін.
Дарія Миколаївна — лікар першої категорії, невролог, неонатолог, УЗД-фахівець, лікар функціональної діагностики. Спеціалізується на лікування таких захворювань, як: безсоння, вегетосудинна дистонія, вроджені аномалії нервової системи, мігрень, невроз та інші
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології, репродуктології, УЗД-діагностиці
Лікар-невропатолог займається профілактикою, діагностикою та лікуванням захворювань нервової системи. Проводить групові антистресові заняття, засновані на диханні і йогу. Лікар має навички роботи з іноземними пацієнтами (знання мов: англійська, німецька)
Професійні інтереси: артроскопія колінного, плечового, ліктьового і гомілковостопного суглобів, спортивна медицина, протезування колінного суглоба, ортобіологія, регенеративна медицина, консервативне лікування захворювань суглобів. До компетенції доктора входить: пошкодження менісків, зв'язок колінного суглоба, ротаторної манжети плечового суглоба, нестабільність суглобів, переломи кісток верхніх і нижніх кінцівок, вивихи в суглобах верхніх і нижніх кінцівок, пошкодження хряща, деформуючий остеоартроз, травма колінного суглоба, плечового суглоба, гомілковостопного суглоба , вивих в акромиально-ключичного суглоба, плеча, ключиці, надколінка
Ортопед-травматолог, має першу лікарську категорію, проводить іммобілізацію за допомогою матеріалів 3М Soft Cast і 3М Scotchcast, малоінвазивний синтез переломів кісток, внутрішньосуглобове і навколосуглобове введення лікарських препаратів і ін.
Володимир Миколайович лікар - дерматокосметолог, він проводить такі процедури, як механічне чищення особи, мезотерапія, ботулінотерапія, біоревіталізація, плазмоліфтінг, контурна пластика і багато іншого.