Євген Вікторович - пластичний хірург і отоларинголог. Займається консервативним і хірургічним лікуванням ЛОР-органів. Виконує ринопластику, отопластику, септопластику, хейлопластику, видалення грудок Біша, контурну пластику філлерами. Проводить моделювання за допомогою спеціального апарату для 3D моделювання Vecta XT
Наталія Євгенівна кваліфікований лікар терапевт, кардіолог. Веде прийом дорослих із захворюваннями серцево-судинної, дихальної, травної систем. Проводить ехокардіограму серця, холтерівське моніторування.
Лікар спеціалізується на терапії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: бронхіт, пневмонія, ГРВІ, ХОЗЛ
Уляна Миколаївна кваліфікований психолог. Надає психологічну допомогу пацієнтам з тривожністю, страхами, проблемами з налагодженням міжособистісних відносин, самореалізації та ін
Цілеспрямований, що розвивається доктор з сучасним індивідуальним підходом до проблем кожного пацієнта. Володіє всім спектром діагностичних маніпуляцій, консервативних і хірургічних методів лікування ЛОР-патології. У 2017 році захистила наукову роботу і отримала ступінь «Doktor nauk medycznych» в Варшавському медичному університеті.
Лікар-офтальмолог, працює за такими напрямками, як оптометрія, контактна корекція зору. Проводить підбір всіх видів м'яких контактних лінз, очкової корекції, а також лікування патології переднього відрізка ока.
Лікар-стоматолог, хірург-стоматолог. Надає комплекс послуг з терапевтичної стоматології. Здійснює оперативні втручання на щелепно-лицевому апараті, пов'язані з різними вадами розвитку, травмами, дефектами.
Понад дев'ять років доктор спеціалізується на лікуванні інфекційних захворювань, порушень шлунково-кишкового тракту. Має значний досвід роботи з новонародженими і усиновленими дітьми. Крім цього Оксана Володимирівна працювала дитячим гастроентерологом, є хорошим фахівцем у сфері сімейної медицини. Навчалася і працювала в Європі - брала участь в міжнародному проекті з удосконалення лікарських навичок в Страсбурзі, Франція.
Денис Юрійович спеціалізується на ортодонтичній стоматології, корекції аномалій прикусу у пацієнтів будь-якого віку. Проводить діагностику, терапію патологій зубощелепної системи, використовуючи знімну/незнімну ортодонтичну апаратуру. Володіє різними методиками діагностики в ортодонтії: рентгенологічне, фотометричне, графічне дослідження та ін.