Галина Володимирівна лікар педіатр, гастроентеролог, кандидат медичних наук. Проводить діагностику і лікування в сфері гастроентерології, паразитології та нутриціології. Постійний учасник вебінарів і курсів тематичного удосконалення з гастроентерології, алергології, нутриціології, проблемних питань педіатрії.
Хірург-проктолог вищої категорії виконує операції на черевній порожнині, використовує алопластичні і аутопластичні методи лікування гриж черевної стінки. Проводить хірургічне лікування захворювань товстої і прямої кишки, застосовує силові лазери в загальній і естетичній хірургії і проктології. Лікує гнійні захворювання шкіри, видаляє доброякісні утворення
Сфера професійної діяльності Анатолія Володимировича включає комплексне терапевтичне лікування зубів і ясен, мікропротезування, протезування на імплантатах, протезування безметалове і металокерамічними коронками, знімне протезування, пародонтологію.
Акушер-гінеколог з 24-річним стажем роботи. Професійні інтереси Алли Олегівни - діагностування, лікування жіночого безпліддя, лікування хвороб за профілем ендокринної гінекології, підготовка пацієнтки до зачаття малюка, подальше спостереження за вагітністю.
Акушер-гінеколог, кандидат медичних наук, має вищу категорію, веде вагітність, в тому числі після ЕКЗ, проводить обстеження в разі безплідного шлюбу. Спеціаліст в області радіохвильового методу лікування патології шийки матки, а також виконує малі гінекологічні втручання.
Лікар-кардіолог займається діагностикою та лікуванням захворювань кардіологічного характеру. Проводить кардіограму, лікує такі захворювання, як аритмії серця, пороки серця, гіпертонічна хвороба, серцева недостатність та ін.
Лікар ортопед-травматолог першої категорії з 25-річним досвідом роботи. Проводить лікування травм кінцівок запальних захворювань суглобів. Спеціалізується на проведенні вправлення вивихів, мануальної терапії, блокад.