Сторінка 644: Приватні лікарі Києва

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог Книш Олег Юрійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить видалення кіст піхви, бартолінової залози; лабіопластику; інтимний нитковий ліфтинг; гістерорезектоскопію (видалення поліпів ендометрія, субмукозних лейоміом, синехій, внутрішньоматкових перегородок), операції на придатках матки (при позаматковій вагітності, доброякісних процесах яєчника, гнійно-запальних захворюваннях) лапаротомним і лапароскопічним доступом; консервативну міомектомію
Лікар Невролог Мериндя Анастасія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар займається діагностикою та лікуванням пацієнтів з демієлінізуючою патологією нервової системи (РС, мілети, енцефаломієліти, синдром Гієна Барре та інші), наслідків черепно-мозкових травм, полінейропатій, вегетативних розладів та інших патологій в області неврології.
Лікар Сімейний лікар Саржина Олеся Вікторівна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань серцево-судинної системи, органів дихання, органів травлення, хвороб нирок, захворювань суглобів та інших ревматичних захворювань, ендокринних патологій.
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Савченко Лілія Миколаївна на Doc.ua
Лікар Терапевт Козачишин Наталія Іванівна на Doc.ua
Наталія Іванівна – лікар терапевт. Здійснює огляд пацієнта, інтерпретацію лабораторних методів обстеження. Спеціалізується на консультуванні, лікуванні та веденні пацієнтів із захворюваннями внутрішніх органів із супутньою та комбінованою патологією, включаючи серцево-судинні захворювання. Також лікар проводить діагностику та корекцію порушень гемостазу.
Лікар Масажист, Реабілітолог Гарумова Діана  Гасанівна на Doc.ua
Фахівець спеціалізується на питаннях реабілітації та лікувальної фізичної культури (ЛФК). Володіє різними техніками масажу (діти з 3-х років). Проводить паравертебральні ін’єкції. Виконує внутрішньовенні, внутрішньом'язові, підшкірні ін'єкцій.
Лікар Анестезіолог Гуменчук  Ігор  Ігорович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Сертифікований спеціаліст у проведенні різних видів седації при стоматологічних маніпуляціях, надання реанімаційної невідкладної допомоги та інтенсивної терапії. Фахівець з внутрішньовенної анестезії та ендотрахеального наркозу.
Лікар Пародонтолог Іванько  Тетяна  Ігорівна на Doc.ua
Тетяна Ігорівна - лікар-стоматолог-пародонтолог. Проводить комп’ютерну діагностику зубів і тканин пародонту, професійну гігієну порожнини рота, лікування, пародонтологічне лікування: вектор-терапія, фотодинамотерапія та лазеротерапія.
Лікар Психотерапевт Пісоцька  Віталіна  Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Психотерапевт. Магістр з психології. Уміння ставити цілі і досягати їх. Позитивне ставлення до життя. Навички самоорганізації. Ініціативність, креативність і творчі підходи. Прагнення до вдосконалення і готовність навчатися. Навички емпатії. Вмію будувати довірчі відносини з людьми, засновані на взаємній повазі.
Лікар Гінеколог Вірик  Наталія   Олександрівна на Doc.ua
Консультації, УЗД, кольпоскопія.