Приватні лікарі Києва

Лікар-онколог першої категорії, спеціаліст першої категорії з ультразвукової діагностики.
Висококваліфікований фахівець, до пріоритетних напрямків якого входить діагностика і лікування перинатального ураження центральної нервової системи у новонароджених, судомних станів епілептичної і не епілептичної етіології гіперкінезів, синдрому Жиль де ля Туретта і інших патологій так чи інакше зачіпають область дитячої неврології
Дитячий лікар вищої категорії, шість років працювала на невідкладній швидкій допомозі. Сфера професійної допомоги не обмежується лікуванням простудних захворювань і розладів шлунково-кишкового тракту, також доктор надає базову реанімацію в педіатрії, фтизіатричні консультації, фітотерапевтичні лікування
Лікар-невролог вищої категорії, кваліфікований фахівець з 28-річним стажем роботи
Щербініна Марина Борисівна
Доктор медичних наук
Марина Борисівна є Президентом УАІБП, професором, засновником і керівником гепатоцентру в Дніпропетровську, її авторству належить понад 300, виданих в спеціалізованій періодиці, наукових робіт, близько 10 патентів на винахід, 2 монографії та 3 навчальних посібники, пріоритетний напрямок в роботі - сучасна діагностика і терапія патологій гепатобіліарної системи, еластографія і ін.
Миколаїв, пр-т. Центральний (Леніна), 71 а
Миколаїв, вул. Галини Петрової, 2/1
Володимир Миколайович проводить обстеження і терапію різних патологічних станів в отоларингології, включаючи відеоендоскопічну діагностику, лікування із застосуванням лазерних технологій, оперативне лікування та ін.
Невролог, має вищу категорію, лікує порушення мозкового кровообігу (хронічні), черепно-мозкові і спинальні травми, діабетичну і метаболічну полінейропатії, головний біль, нейродисциркуляторну дистонію, запаморочення.
Борис Антонович - алерголог вищої категорії. В область професійних інтересів долікаря Стремедловського входить лікування хвороб, що мають алергічну природу: сінної лихоманки, кропив'янки, алергічного дерматиту, бронхіальної астми, алергії (харчової, інсектної, лікарської і ін.).
Роман Миронович - висококваліфікований пластичний хірург, який виконав понад 16000 хірургічних втручань різної складності. Проводить всі види операцій по усуненню недоліків у зовнішності, корекції вікових змін зовнішності, вроджених, і посттравматичних деформацій: лабіопластику, отопластику, мамопластику, ринопластику, збільшення губ і ін.
Київ, вул. Данила Щербаковського, 70
Доктор з досвідом роботи в сфері лікування пухлинних та запальних патологій сечостатевої сфери. Еліна Анатоліївна проводить діагностику сечостатевої системи, терапію пацієнтів з циститами, сечокам'яною хворобою, уретритами і іншими запальними процесами, а також корекцію уропатологій і терапію запальної і інфекційної урологічної патології. Також лікар проводить широкий спектр малих оперативних втручань в урології, корекцію гіперплазії передміхурової залози, еректильної дисфункції, чоловічого клімаксу і безпліддя