Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Чуганский Ігор Володимирович на Doc.ua
Стоматолог-хірург. Проводить дентальну імплантацію, видалення зубів будь-якого ступеня складності, гінгівопластика - пластику ясенного контуру.
Лікар Отоларинголог Нечипоренко Павло Віталійович на Doc.ua
Павло Віталійович веде консультативний прийом дітей і дорослих. Доктор лікує гострі та хронічні патології ЛОР-органів: синусит, аденоїдит, хронічний риніт, гострий і хронічний ларингіт, гострий і хронічний отити та інші хвороби зовнішнього і середнього вуха, доброякісні та злоякісні пухлини ЛОР-органів, гостру сенсоневральну туговухість. Спеціалізується на мікрохірургії вуха (санірующі і слухополіпшуючі операції). Виконав більше 3000 операцій вищої категорії складності на ЛОР-органах. Є автором понад 100 друкованих праць в провідних мед
Лікар Ревматолог Меффорд Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань, як ревматоїдний артрит, остеоартроз, подагра, склеродермія, васкуліт, артрит, сухий синдром (Шегрена), хвороба Бехтерєва (анкілозуючий спондиліт).
Лікар Уролог, Хірург Ткаченко Павло Васильович на Doc.ua
Лікар-уролог вищої категорії приймає пацієнтів з вродженими та набутими вадами сечостатевої системи, доброякісними утвореннями, інфекційними та запальними захворюваннями. Доктор здійснює як медикаментозне, так і оперативне лікування. Регулярно відвідує конференції, курси тематичного удосконалення, володіє німецькою мовою
Лікар Дерматовенеролог Мацідонська Ірина Валеріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапії та лікуванні хронічних, бактеріальних і грибкових захворювань шкірного покриву, нігтьової пластини і слизових оболонок. Лікує такі захворювання, як дерматит алергічної природи, демодекс, екзема, псоріаз.
Лікар Акушер-гінеколог Гордієнко Наталія Григорівна на Doc.ua
Наталя Григорівна займається лікуванням дисплазії і ерозії шийки матки, мікоплазмозу, мастопатії, ендометріозу, маститу і ін. Самостійно проводить ультразвукову діагностику.
Лікар Ортопед, Травматолог Авілов Володимир Леонідович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортопедії та травматології. Займається лікуванням таких захворювань, як: вальгусна деформація стоп, остеоартроз великих суглобів, міотонічний синдром, остеохондроз хребта, контрактура Дюпюітрена, патологія плечового суглоба, сухожильно-капсульного апарату тазостегнових суглобів, пошкодження зв'язкового апарату колінного суглоба, хвороба Хаглунда, підошовний фасциїт та інші
Лікар Онколог, Проктолог, Хірург Пироговський Володимир Юрійович на Doc.ua
Завідувач відділенням проктології Київської обласної клінічної лікарні. Хірург-проктолог, УЗД-фахівець, онколог. Професійні інтереси - лікування анальної тріщини, геморою, ректовагінального свища, паропроктиту (в гострій/хронічній формі), поліпа кишечника, коліту, хвороби Крона та ін.
Лікар Дерматовенеролог Гречанська Лариса Василівна на Doc.ua
Лікар-дерматолог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент. Проводить діагностику і лікування гострих і хронічних захворювань шкіри, дерматологічних захворювань у дітей, інфекцій, що передаються статевим шляхом
Лікар Кардіолог Терещенко  Наталія Михайлівна на Doc.ua
Спеціаліст з великим стажем роботи, в професійні інтереси якого входить діагностика і терапія широкого спектру захворювань в області кардіології. Також варто відзначити, що Наталія Михайлівна є членом різних асоціацій і бере активну участь у науковій діяльності (автор 5 наукових статей і власник 2 патентів).