Я дитячий лікар та консультант з грудного вигодовування. Спостерігаю малюків від народження, допоможу налагодити грудне вигодовування. Разом переможемо біль, який міг виникнути. Я часто є спікером на професійних конференціях для колег. Ділюсь власними знаннями та досвідом, щоб ще більше родин по всій Україні мали відповіді на свої питання та сучасні підходи в лікуванні.
Маргарита Анатоліївна - лікар дерматолог, косметолог. Член європейської асоціації дерматологів та венерологів (eadv). Освіта - Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця. Спеціалізується на лікуванні акне, розацеа, шкірних дерматозів, апаратній косметології, лазерному со2 шліфуванні, видаленні новоутворень шкіри (невуси, папіломи, бородавки). Також лікар веде свій косметологічний блог в instagram.
Лікар-косметолог, який займається діагностикою та усуненням ряду естетичних проблем організму людини різної етіології. Серед проведених заходів присутні: корекція брів, чистка обличчя, а також інші види терапії, спрямовані на відновлення естетичної функції.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультативний прийом; кольпоскопію; гістероскопія; УЗД-діагностику органів малого таза, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології гінекологічного профілю
Олександр Петрович фахівець в області масажу і естетики по тілу. Проводить наступні види масажу: класичний, антицелюлітний, лімфодренажний, лікувальний і профілактичний.
Я — лікар-педіатр. Для мене важливо встановити довірливі стосунки з дитиною та її батьками. Адже злагоджена командна робота лікаря і сім’ї — це ключ до ефективного вирішення будь-яких ситуацій, пов’язаних зі здоров’ям дитини.