Приватні лікарі Києва

Київ, вул.Родини Крістерів, 20
Лікар Анестезіолог Гуменчук  Ігор  Ігорович на Doc.ua
Київ, вул. Здолбунівська, 9Б
Київ, вул. Соломії Крушельницької, 7
Сертифікований спеціаліст у проведенні різних видів седації при стоматологічних маніпуляціях, надання реанімаційної невідкладної допомоги та інтенсивної терапії. Фахівець з внутрішньовенної анестезії та ендотрахеального наркозу.
Лікар Пародонтолог Лясковець Марія  Юріївна на Doc.ua
Київ, вул. Костянтинівська, 22/17
Марія Юріївна лікар-стоматолог-пародонтолог. Спеціалізується на комп’ютерній діагностиці зубів і тканин пародонту, проведенні професійна гігієна порожнини рота, лікування гінгівіту та пародонтиту, пародонтологічному лікуванні, лазерному відбілюванні зубів та ін.
Лікар Педіатр Дяченко Юлія  Анатоліївна на Doc.ua
Київ, Київ, б-р Вацлава Гавела (Івана Лепсе), 65
Київ, м. Київ, вул. Раїси Окіпної, 8Б
Юлія Анатоліївна спеціалізується на педіатрії. Проводить консультаційний прийом, діагностику, лікування та профілактика соматичних та інфекційних захворювань у дітей від народження до 18 років.
Лікар Ортопед-травматолог Струсевич Олександр Петрович на Doc.ua
Київ, вул. Генерала Шаповала 2, ЖК «Смарагдовий»
Лікар Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Ухарська  Олександра Костянтинівна на Doc.ua
Київ, вул. Сверстюка, 6А
Лікар Стоматолог-терапевт Сідорова  Юлія  Олегівна на Doc.ua
Київ, вул. Сверстюка, 6А
Київ, пр-т Голосіївський 27
Юлія Олегівна спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить художню реставрацію всіх груп зубів, лікування каріозних та некаріозних уражень порожнини рота, ендодонтичне лікування системи кореневих каналів. Також Юлія Олегівна проводить професійну гігієну ротової порожнини, відбілювання зубів, ремінералізацію зубів. Допомагає в підборі правильних засобів індивідуальної гігієни ротової порожнини.
Лікар Сурдолог Петренко Наталія Дмитрівна на Doc.ua
Спеціалізується на лікуванні патологій ЛОР-органів, проведенні діагностики та виявленні сенсоневральної та кондуктивної приглухуватості. Володіє методиками об’єктивного обстеження слуху та вуха.
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Тищенко  Віталій  Олегович на Doc.ua
Віталій Олегович - лікар дарматовенеролог. Веде прийом дорослих. Лікує акне, розацеа, себорейний дерматит, екзема, псоріаз та інше. Проводить чистку обличчя, масаж, пілінг, видалення новоутворень, мезотерапію, біоревіталізацію, плазмотерапію.
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Барановська  Ілона Володимирівна   на Doc.ua
Київ, вул. Анни Ахматової 32/18
Займається лікуванням трихологічних захворювань (себорейного дерматиту, псоріазу шкіри голови, телогенового випадіння волосся, андрогенетичної алопеції, гніздової алопеції) та дерматологічних захворювань (дерматитів, акне, розацеа, грибкових уражень, псоріазу, себореї, вірусних та бактеріальних інфекцій шкіри). Спеціалізується на проведення діагностичної дерматоскопії на апараті Fotofinder. Проводить доглядові та ін’єкційні процедури (плазмотерапія, мезотерапія, біоревіталізація). Займається видаленням новоутворень (папілом, родимок, бородавок, кондилом, міліумів, ангіом та ін.) радіохвильовим методом та кріодеструкцію рідким азотом. Лікар успішно практикує процедури з лікування шкіри голови, волосся та обличчя. Має індивідуальний підхід до кожного пацієнта та у своїй роботі керується засобами доказової медицини.