Анна Сергіївна — головний лікар, пародонтолог і стоматолог. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: пародонтит, гінгівіт та ін.
Андрій Джиммі Ноес - хірург спеціалізується на лікуванні захворювань прямої кишки. У нього шестирічний стаж роботи в медицині і відмінний досвід зарубіжних стажувань: в 2016 році він навчався в Асоціації колопроктологів Великобританії. Лікар входить до Європейського союзу колопроктологів.
Область робочих інтересів лікаря Іваниці зачіпає всі аспекти корекції неправильного прикусу, різні патологій і деформації зубного ряду, використання брекет-систем різного типу в ортодонтії та т.д.
Лікар акушер-гінеколог, лікар ультразвукової діагностики, проводить діагностику, лікування, а також профілактику хвороб шийки матки. Спостерігає за вагітністю, займається лікуванням ІПСШ, готує пацієнтів до зачаття.
Лікар спеціалізується на стоматології, хірургії, пародонтології. Проводить професійну гігієну порожнини рота, консервативне лікування захворювань тканин пародонту (SRP), заповнення пародонтологічної карти, вектор-терапію, плазмотерапію, фотодинамічну терапію, відновлення природного кольору зубів за допомогою лазера Biolase epic та інші процедури