Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог, Щелепно-лицьовий хірург Кмецінська Злата Володимирівна на Doc.ua
Злата Володимирівна фахівець з хірургічної стоматології та естетичної хірургії. Проводить хірургічні втручання при лікуванні зубів і процедури, спрямовані на естетичну корекцію обличчя. Приймає російсько-, україно- та англомовних пацієнтів.
Лікар Стоматолог Турчин Юрій Володимирович на Doc.ua
Стоматолог-хірург, виконує повний спектр операцій на щелепно-лицевому апараті, від видалення зубів до установки імплантів.
Лікар Стоматолог Попов Ігор В'ячеславович на Doc.ua
Ігор В'ячеславович є хірургом-стоматологом, який допоможе пацієнтам при всіх видах амбулаторно-хірургічних втручань, видаленні атипових зубів, імплантації.
Лікар Психолог Яцушко Ганна Михайлівна на Doc.ua
Лікар займається лікуванням невротичних, соматоморфних і стресових розладів. Основний метод роботи - когнітивно-поведінкова терапія. Також надає допомогу пацієнтам з проблемами психоневрологічного характеру. Володіє методами кризового консультування
Лікар Ортодонт, Стоматолог Аксютіна Галина В'ячеславівна на Doc.ua
Галина В'ячеславівна - лікар другої категорії, більше десяти років в медицині. Займається установкою лікувальних і профілактичних апаратів для зубно-щелепних аномалій. Доктор ставить: пластинки, трейнери, брекет-системи, позаротові апарати (лицьові маски). Також лікар навчає міогімнастиці м'язів області обличчя.
Лікар Гінеколог, УЗД-фахівець Саху Каріна Володимирівна на Doc.ua
Карина Володимирівна понад шість років в медицині. Доктор спеціалізується в гінекології і в роботі застосовує методи УЗ-діагностики, гістероскопію, кольпоскопію і ін. Допомагає пацієнткам з ендокринними, пухлинними та іншими гінекологічними захворюваннями.
Лікар Психотерапевт Граб Євгенія Сергіївна на Doc.ua
Спеціалізується на роботі з особистісними проблемами, труднощами в міжособистісних взаєминах, важкими емоційними переживаннями, депресивними та тривожними станами, психосоматичними симптомами, на питаннях життєвої незадоволеності, пошуку смислів, сімейних кризах (проблеми в сімейному житті, конфлікти, відсутність сексуального потягу в парі і ін. )
Лікар Психолог Орел Ольга Олегівна на Doc.ua
Кандидат психологічних наук, Ольга Олегівна займається психодіагностикою і лікуванням різних психологічних захворювань. Доктор проводить терапію розладів аутистичного спектру, дислексії, затримки психічного розвитку, розумової відсталості, синдрому дефіциту уваги. Спеціаліст лікує наслідки черепно-мозкових травм, нейроінфекцій, порушення кровообігу мозку, нейродегенеративні захворювання.
Лікар Рентгенолог Коріченська Юлія Вікторівна на Doc.ua
Проводить рентгенологічні діагностичні дослідження, комп'ютерну і магнітно-резонансну томографію пацієнтам з проблемами травматологічного, хірургічного, терапевтичного, отоларингологічного, невропатологічного профілів. Постійно напрацьовує практичні навички, удосконалює теоретичні знання в процесі роботи
Лікар УЗД-фахівець, Дерматовенеролог Українець Альона Дмитрівна на Doc.ua
Спеціаліст по двох медичних напрямкам - ультразвукової діагностики та дерматовенерології. Практикує і продовжує здобувати нові знання та вміння в обох сферах діяльності. Є учасником науково-практичних конференцій, майстер-класів, симпозіумів як національного, так і міжнародного рівня. Уважний, грамотний лікар.