Приватні лікарі Києва

Лікар УЗД-фахівець Бариська Іванна Олегівна на Doc.ua
Бариська Іванна Олегівна
Іванна Олегівна має вищу кваліфікаційну категорію, веде активну наукову діяльність. Лікар спеціалізується на проведенні обстежень, спрямованих на оцінку стану внутрішніх органів, за допомогою УЗД. Відстеження їх функції та характеристик органів імунної системи. Діагностує захворювання органів травлення, сечовидільної і кровоносної систем, молочних залоз, суглобів і м'яких тканин, статевих органів у чоловіків і жінок
Лікар Дерматолог Татарчук Марина Володимирівна на Doc.ua
Дитячий дерматолог. Володіє навичками дерматоскопії, методом радіохвильового видалення новоутворень, кріодеструкції і косметологічними навичками. Дуже уважна, підходить до проблеми всебічно, дає грамотні рекомендації, які не завжди полягають в прийомі будь-яких препаратів, іноді це просто правильний догляд за шкірою
Лікар Стоматолог, Щелепно-лицьовий хірург Завражнов Іван Сергійович на Doc.ua
Лікар проведе діагностику, надасть консультацію з приводу таких проблем із зубами, як: відсутність зубів (адентія), карієс, видалення кіст щелеп, а також видалить зуб будь-якої складності, зробить імплантацію зубів і ін.
Лікар Акушер-гінеколог Бондаренко Юлія Андріївна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Скорейко Богдан Олександрович на Doc.ua
Богдан Олександрович спеціалізується на загальній стоматології. Займається лікуванням гінгівіту, карієсу, клиновидних дефектів, ерозій, пульпіту, періодонтиту, періоститу, перикоронарита, часткової та повної адентії, дисколориту зубів
Лікар Сімейний лікар Жадановська Ольга Борисівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: міжреберна невралгія, остеохондроз, ДЕП, цукровий діабет 2 типу, подагра, ревматоїдний артрит, хронічний гастродуоденіт, хронічний холецистит, панкреатит, ГРВІ, пневмонія, бронхіт, ларингіт, синусит
Лікар Психіатр Загарійчук Ольга Володимирівна на Doc.ua
Психіатр використовує теоретичні, клініко-психопатологічні, психодіагностичні, клініко-анамнестичні методи для дослідження психічного стану пацієнта. При необхідності коригує фармакотерапію, проводить виписку рецептів. Має індивідуальний підхід до лікування і реабілітації осіб з психічними розладами (складання індивідуальних програм). Аналізує ЕЕГ у пацієнтів з епілепсією. Надає невідкладну допомогу
Лікар Сімейний лікар Кириленко Ярослав Володимирович на Doc.ua
Сімейний лікар, проводить комплексний аналіз стану здоров'я пацієнта, підбір найбільш ефективного лікування, а також відвідування пацієнта при необхідності в домашніх умовах. Проводить консультацію і організацію планових і сезонних вакцинацій. Займається діагностикою та лікуванням захворювань дихальної, серцево-судинної та сечовидільної систем, шлунково-кишкового тракту, вірусних і бактеріальних інфекцій у дорослих і дітей з 14 років
Лікар Сімейний лікар Лелюх Юлія Миколаївна на Doc.ua
Юлія Миколаївна займається лікуванням гострих респіраторних інфекцій, гострих бронхітів, диспепсії, гіпертонічної хвороби, поліартриту та ін. Веде дітей від народження. Консультує дорослих з хронічними захворюваннями. Проводить планову імунізацію із порушенням календаря у дітей і дорослих
Лікар Педіатр Патен Ірина Михайлівна на Doc.ua
Ірина Михайлівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дихальної, травної та сечовидільної системи у дітей. Займається лікуванням ГРВІ, бронхіту, тонзиліту, фарингіту, функціональних порушень шлунково-кишкового тракту, циститу та ін.