Приватні лікарі Києва

Лікар Стоматолог Камінна Ірина Петрівна на Doc.ua
Висококласний стоматолог-терапевт і хірург, основний напрямок в роботі - терапія (лікування всіх видів карієсу), ендодонтія (лікування кореневих каналів), виконує реставрації зубів. Є фахівцем в хірургічній стоматології, виконує видалення зубів будь-якого ступеня складності, лікування альвеоліту, розтин абсцесу. Займається протезуванням металокерамічними коронками.
Лікар Стоматолог Соцька Олена Олександрівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-терапевт, займається профілактикою карієсу, проводить лікування і відбілювання зубів, фахівець в області ендодонтії. Лікує гінгівіт, стоматит, глосит, пульпіт, періодонтит і ін.
Лікар Сімейний лікар Глузд Олеся Віталіївна на Doc.ua
Доктор Глузд О.В. є кваліфікованим сімейним лікарем, що здійснює комплексне спостереження за здоров'ям і станом пацієнта і його сім'ї, планові профілактичні лікарські огляди, лікування гострих неускладнених і хронічних порушень в роботі внутрішніх органів.
Лікар Психолог Волошина Оксана Євгеніївна на Doc.ua
Оксана Євгенівна - є досвідченим психологом, фахівцем з корекції розладів сну, формування стресостійкості, налагодження сімейних стосунків, взаємовідносин з дітьми, вирішення проблем виховання та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Павлюченко Юлія Геннадіївна на Doc.ua
Акушер-гінеколог, лікує порушення менструального циклу, запальні процеси органів малого тазу, кісти яєчників, генітальний пролапс, патологічний клімакс, інфекції, що передаються статевим шляхом. Здійснює вакуум-аспірацію порожнини матки, поліпектомію, лазерну вапоризації шийки матки, конізацію шийки матки, кріодеструкцію, медикаментозне переривання вагітності.
Лікар Анестезіолог Оверко Юлія Володимирівна на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, працює з дорослими пацієнтами та дітьми, володіє всіма методами анестезії, лікування при операціях критичних станів. Працює в кардіохірургії з 2009 року.
Лікар Ортодонт Савчин Софія Вікторівна на Doc.ua
Софія Вікторівна Софія Вікторівна працює з брекетами, дитячими пластинами, елайнерами для вирівнювання зубів, займається формуванням правильного співвідношення щелеп, лікуванням всіх патологій прикусу.
Лікар Сімейний лікар Маєвська Наталія Олександрівна на Doc.ua
Маєвська Наталія Олександрівна є лікарем загальної практики. Спеціалізується на внутрішніх хворобах в кардіології, гастроентерології, на захворюваннях крові та травмах. Має досвід в сімейній медицині, невідкладній медицині та гематології.
Лікар Стоматолог Радука Ганна Володимирівна на Doc.ua
Анна Володимирівна надає професійну стоматологічну допомогу маленьким пацієнтам з 3-х років та дорослим. Доктор Радука відмінно володіє передовими технологіями і прийомами косметичних реставрацій зубів, ендодонтичним лікуванням, а також надає широкий спектр послуг в рамках стоматологічної хірургії.
Лікар Стоматолог Власюк Роман Васильович на Doc.ua
Роман Васильович молодий спеціаліст в галузі стоматології, свої професійні обов'язки виконує з великим ентузіазмом і відповідальністю. Лікує всі види ускладнень карієсу.