Київ
Клініка Доброго Стоматолога на Соломії Крушельницької

Клініка Доброго Стоматолога на Соломії Крушельницької

Стоматологична клініка
10відгуків
add_box Стоматологія Ортодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Парадонтологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
«Клініка Доброго Стоматолога» — багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві на Позняках. Ми пропонуємо повний спектр дентальних послуг, серед яких гігієна ротової порожнини, лікування карієсу і його ускладнень для дітей та дорослих, видалення і протезування зубів, лікування каналів, встановлення імплантів, брекетів та елайнерів. Ми — надійний помічник в профілактиці, відновленні та збереженні здоров’я Ваших зубів.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Соломії Крушельницької, 7на карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Особливості роботи клініки доброго стоматолога

В основі роботи «Клініки Доброго Стоматолога» лежать три головних постулати:
  1. Головне надбання – персонал
Лікарі з турботою та відповідальністю ставляться до кожного пацієнта, незалежно від його статусу чи професії. Вони не лише забезпечують якісний результат, а й створюють комфортну та приємну атмосферу під час візиту до стоматології.
  2. Основа діяльності – безпека
У «Клініці Доброго Стоматолога» перш за все дбають про безпеку пацієнтів, зокрема стерильності всіх стоматологічних інструментів. Для цього використовують один із найефективніших автоклавів, а всі інструменти зберігаються у вакуумній упаковці та розкриваються безпосередньо перед пацієнтом.
Для рентгенівських знімків у клініці застосовують бездротовий візіограф, інтенсивність випромінювання якого, в десять разів нижча, ніж у сучасного рентгена. Це забезпечує не лише безпеку, а й комфорт пацієнтам.
Використовують ендомотор і апекслокатор, що з високою точністю визначають глибину кореневих каналів, дозволяючи лікарю провести безболісне та ефективне лікування зубів.
  3. Гордість клініки - філософія ставлення до людей
У «Клініці Доброго Стоматолога» завжди готові запропонувати знижку тим, хто її потребує. Якщо ж пацієнт залишиться незадоволеним якістю наданих послуг, клініка без зайвих труднощів поверне кошти. Тут працюють чесно та на результат, адже найцінніше – це щира вдячність пацієнтів.
Послуги, що надаються в клініці:

• Дитяча стоматологія
  • Лікування карієсу
  • Гігієна та відбілювання
  • Діагностика зубів
  • Ортодонтія-гнатологія

Важливою частиною клініки є відділ дитячої стоматології. Тут маленьким пацієнтам надають повний спектр послуг, приділяючи особливу увагу безпеці та комфорту.

Перевірені відгуки про клініку
Марина 04 Квітень 2024
Сподобалася клініка.
Олена 05 Грудень 2023
Клініка сподобалась. Дякую.
Вероніка 04 Грудень 2023
Гарна клініка в якій працюють професіонали.
Анна 29 Січень 2020
Все отлично, доктор сделала все как нужно. Ответила на все мои вопросы.
Філії мережі
Все клініки