Іван Ігорович - висококваліфікований отоларинголог, який спеціалізується на профілактиці та лікуванні хронічних і гострих форм таких захворювань як: риніт, тонзиліт, гайморит, отит, ронхопатія. Проводить консультацію і допомагає хірургічним шляхом вирішити проблеми викривлення носової перегородки або різних деформацій вух і носа.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар-отоларинголог (ЛОР) вищої категорії, займається лікуванням дорослої і дитячої патології вуха горла носа (аденоїди, гайморит, отит, ангіна та ін.)
Доктор Гарскій Ю.П. займається наданням кваліфікованої ЛОР-допомоги дорослим і дітям. Спеціаліст володіє повним переліком лікувально-профілактичних процедур в отоларингології, займається лікуванням гаймориту, риніту, отиту, абсцесів, фурункулів і новоутворень ЛОР-органів.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування, різні ЛОР-маніпуляції. Лікує такі захворювання і патології, як: риніт, отит, гайморит, фарингіт, ларингіт
Юрій Миколайович є головним лікарем МЦ "Healthy Tonsils", кваліфікованим дитячим і дорослим лором, автором унікального нехірургічного методу терапії аденоїдів, тонзиліту, риніту, гаймориту та інших ЛОР-патологій.
Лікар проводить амбулаторний прийом пацієнтів та ведення хворих у стаціонарі згідно з сучасними протоколами. Проводить розтин фурункула зовнішнього слухового проходу та носа,
пункцію верхньо-щелепної пазухи, продування слухової труби по політуру, вливання лікарських засобів у горло та ін. ЛОР-процедури. Займається діагностикою та лікуванням захворювань вуха, горла та носа.
Спеціаліст вищої кваліфікації, в коло професійних інтересів якого входить виявлення та усунення отоларінгологічних патологій. У своїй роботі користується як консервативними, так і хірургічними методиками лікування.
Валерій Петрович – лікар отоларинголог вищої категорії. Веде прийом дорослих та дітей. Виконує промивання мигдаликів, кріодиструкцію гіпертрофічних захворювань ЛОР органів, лазеротерапію, промивання вушних пробок. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних захворювань ЛОР-органів.
Олег Петрович - лікар отоларинголог, має 31 рік стажу роботи. Діагностує та лікує хвороби ЛОР органів у дітей та дорослих.Також надає невідкладну допомогу дітям та дорослим.