Доктор Сапіжак І.І. спеціалізується на всебічній терапії патологій ЛОР-органів у дітей, включаючи гнійні і негнійний отити, риносинусіти, аденоїдіти і т.д. Також Ірина Ігорівна здійснює раннє виявлення погіршень слуху в дитячому віці.
Іван Миколайович консультує дорослих і маленьких пацієнтів з патологіями ЛОР-органів. Спеціалізується на септопластиці, видаленні новоутворень, виправленні носової перегородки і проведенні тимпанопункції та носових блокад. Застосовує консервативне і оперативне лікування при запальних процесах в піднебінних мигдаликах
Універсальний фахівець, здатний надати кваліфіковану лікувально-діагностичну допомогу у всіх випадках захворювань у дітей і дорослих. Займається профілактикою потенційних і лікуванням вже існуючих захворювань. Проводить лікування хвороб органів ЛОР-системи. Веде прийом для дітей від 2-х років
Наталія Павлівна веде консультативні прийоми та проводить оперативні втручання на ЛОР-органах. Напрямки роботи лікаря: оториноларингологія, дитяча оториноларингологія, ЛОР-хірургія (септопластика, тонзилектомія, вазотомія, класична та ендоскопічна гайморотомії)
Лікар-отоларинголог, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні ЛОР-захворювань. Він надає висококваліфіковану допомогу в лікуванні таких захворювань, як хвороби горла, носа, вух, а також захворювання верхніх дихальних шляхів. активно працює з пацієнтами різного віку, надаючи консультації, лікування та профілактичні заходи.
Спеціаліст проводить лікування захворювань носу в дитячому віці, включаючи гострі риносинусити та гіпертрофію аденоїдних вегетацій (консервативний підхід).
Спеціалізується на лікуванні отитів і патологій ЛОР-органів, проведенні діагностики та виявлення сенсоневральної та кондуктивної приглухуватості. Володіє методиками об'єктивного обстеження слуху та вуха у дітей та дорослих.