Лікар-оториноларинголог приймає пацієнтів з гострими і хронічними формами тонзиліту, отиту, порушенням слуху, гнійних захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводить діагностику і лікування порушень слуху і вірусних захворювань ЛОР-органів. Виконує видалення новоутворень носоглотки і видалення чужорідних тіл.
Отоларинголог, має вищу категорію, виконує оперативні втручання на ЛОР-органах (планові і ургентні) у дітей і дорослих. Лікує патології ЛОР-органів (риніт, синусит, ларингіт, фарингіт і т.д.).
Лікар-отоларинголог, кандидат медичних наук, спеціалізується на дитячій отоларингології, а також ЛОР-хірургії. Пройшов спеціалізацію з дитячої та дорослої оториноларингології, тому проводить лікування ЛОР-патологій в пацієнтів різного віку.
Лариса Андріївна лікар отоларинголог з досвідом роботи більше 20-років. Спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних запальних захворюваннях ЛОР-органів та хірургічному лікуванні патології ЛОР-органів.
Досвідчений фахівець, успішно діагностує і лікує хвороби, травми, аномалії розвитку органів дихання, нюху і слуху у дорослих і дітей. Застосовує в роботі новітні діагностичні та терапевтичні методики, рекомендує профілактичні заходи
Отоларинголог дитячий (вища категорія), кандидат медичних наук, лікує патології слизової оболонки ротової порожнини, проводить операції на лімфоглотковому кільці, ринохірургічні операції, УЗД нижніх носових раковин. Спеціаліст в області ранньої діагностики у дітей порушень слуху.
Доцент кафедри дитячої оториноларингології, аудіології та фоніатрії Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, лікар вищої категорії, автор біля 335 наукових робіт у вітчизняних і закордонних виданнях, член Європейського товариства дитячих отоларингологів. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні (консервативному і хірургічному) хвороб ЛОР-органів